@sharpmarv: Edukacja jest nie na rękę państwu które potrzebuje przygłupów mnożących się jak króliki, żeby nadrobić tych bardziej świadomych czym rodzicielstwo naprawdę się wiąże. Ot taka prawda.
@Bosky00 nie, edukacja jest nie na rękę KK i wszelkim rodzajom konserwom bo to lewackie i seksualizacja!!!!!!! Poczytaj sobie chociażby na wykopie jaki ból d--y o to jest.
@CitizenCT500: Matura 2020 Na podstawie tekstu odpowiedz na poniższe pytania: a) W jakim wieku są bombelki ? b) Za ile lat ojciec drugiego dziecka przejdzie na emeryturę? c) Zakładając że 500+ przetrwa , ile miesięcznie będzie dostawać matka za 10 lat ?
@CitizenCT500: kiedyś bym w to nie uwierzył ale u mnie w robocie byłej była historia o babce co miała 3 dzieci każde z innym i dzieci miały 3 różne nazwiska po starych a marka inne jeszcze, patologia
@albertbranka: Bullshit. Wszyscy dobrze wiedzą jak działa antykoncepcja tylko ona nie chce jej stosować. To jest jej taktyka aby dzięki ciąży te patusy z nią pozostały.
@rskk: Miałem paru znajomych którzy mieli dzieciaki w z taką laską, zazwyczaj to oni naciskali że "przez gume to jak całowanie przez szybę". Alimenty czasem płacili, ale raczej kombinowali żeby nie płacić. Jednemu to nawet wygarnąłem że jest szmaciarz, bo rower sobie kupił za kilka k, a na dzieciaka nie daje. Rzucił się na mnie i jeszcze wpierdziel obskoczył, a był o głowę wyższy i musiałem mu żwirem po oczach
Jest tu jakiś prawdziwy facet? A jak jest to lepiej niech się spieszy bo za ilość bombelków nie recze
A co robi źle, nie używa antykoncepcji, trochę to dziwne że przez 20 lat tego nie ogarneła
Chyba jedyny sensowny post tutaj xD
@Bosky00 nie, edukacja jest nie na rękę KK i wszelkim rodzajom konserwom bo to lewackie i seksualizacja!!!!!!! Poczytaj sobie chociażby na wykopie jaki ból d--y o to jest.
Na podstawie tekstu odpowiedz na poniższe pytania:
a) W jakim wieku są bombelki ?
b) Za ile lat ojciec drugiego dziecka przejdzie na emeryturę?
c) Zakładając że 500+ przetrwa , ile miesięcznie będzie dostawać matka za 10 lat ?
ups