Aktywne Wpisy

Revvvvvvvvvvvvvvvv +198
W nawiązaniu do tego wpisu
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra

kaspil +126
Kupowanie używanego samochodu jest jak taplanie się w gównie, dosłownie wszyscy kłamią, starają się z ciebie wycisnąć ostatni grosz i wrzucić na minę.

musze isc do galerii jupic koszule i spodnie ale sie boje i nie znam sklepow co takie sprzedaja, wejde jeszcze do damskiego i co wtenczas #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@Miyazaki: no i sie w pelni zgadzamy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jezeli ktos ma problem z wyjsciem do sklepu to wygladanie jak debil bedzie jego najmniejszym problemem.
wykopki to nie ludzie
NIEDAJBORZE cie rozpoznają
@Miyazaki: no jak przegryw sie zachowuje niestety, dzisiaj jak zobaczylem dziewczyne taką jedną, to podskoczylem ze strachu a potem tylko było słychac smiech