@JavierDaY: mnie brameczka probowala skroic 1€ na stacji benzynowej w szwajcarii, lalem tam ale w sumie do pelna rope o dziwo tansza o 50 centow na litrze w porownaniu z wloska stacja chwilke wczesniej (!) i mialem zero monet i mi typ dal taki token
@medykydem: Przecież w tych darmowych najczęściej są kolejki kilometrowe i syf taki, że szkoda gadać. Zawsze, jeśli już muszę iść do toalety publicznej, to wolę zapłacić 3zl niż siedzieć w smrodzie
@popularny_polityk: w Niemczech przy autostradach na każdej stacji płatne. Austria tak samo. We Francji tez wiele. Ogólnie na zachodzie Europy nie jest to nic dziwnego
@pepies: mialem okazje jechac w wakacje z wloch przez szwajcarie, niemcy do holandii, potem przez belgie do bretanii i jedynie gdzie mnie chcieli skroic to wlasnie w szwajcarii.
@hpiotrekh: ostatnio nie pamietam gdzie jechalem pociagiem, caly czas w sumie samolotem i nie spotkalem sie zeby trzeba bylo cos placic. a w centrum handlowym to juz wgl wtf
źródło: comment_LdcZn7ZWeZUrleesGcXMC3ayLRwVJTPx.jpg
PobierzZawsze, jeśli już muszę iść do toalety publicznej, to wolę zapłacić 3zl niż siedzieć w smrodzie
Większość tych opłat jest i tak żeby odciągnąć żulernie.