Wpis z mikrobloga

@Topkapi: no to fakt, gardziłem bardziej PO niż PiSem i jarałem się przez miesiąc jak ich jechali w tvp1...ale po miesiąc nie przestawali tylko bardziej na nich najezdzali i to po chamsku, wtedy zrozumiałem że to jak tvn. Montażysta oskara powinien dostać.

Konfederacji nie należy się takie oczernianie. Już wiosne lepiej pokazują ptfuuu
@Topkapi: Teraz to dorabiacie teorie. Zawsze mówiło się o pewnej grupie, że są antysystemowi i sprzeciwiają się bandzie czworga - PO PIS SLD PSL. PIS PO - jedno zło. Ależ macie słabą pamięć.

To, że PiS robi tępą propagandę na TVP każdy debil widzi - stwierdzenie tego naprawdę nie jest żadnym osiągnięciem. Problemem są media typu TVN, GW które próbują sprawiać pozory i robią to dość skutecznie. Śmiejecie się z betonu
@asenjo: zacytowałeś co nie napisałem ale tvn i tvp to jedno gówno. to za pis tam za po a reszta w dupie albo obrażana.
w tvp bardziej skupiają się nad propagandą sukcesów rządów i jazda z każdym przeciwkiniem a TVN jedzie te "sukcesy" ale pokazuje te bulwy z PO psl co mieli już swoją szansę i zrobili gorzej. Do tego PO samo nie wie czego chce. Nic im nie ufam
@vtyk: I stąd nie ma godziny, żeby jakaś pisowska gadzinówka nie wchodziła na główną? Dopóki manipulacja była walona w innych to było fajnie, ale teraz nagle się odzywa głowa, że jednak gra nie jest fair?

Dlatego zresztą jestem sceptyczny o przyszłość tego narodu.

@vtyk: żadne odkrycie, ponad połowa młodych mężczyzn głosuje na PiS albo Konfederację.
@Topkapi: i vice versa. Wchodzą też gadzinówki typu wspomniany TVN, GW, NaTemat i reszta syfu który do czego doprowadził to widać teraz na zachodzie, a że u nas wszystko dzieje się z 10 letnim opóźnieniem to i taka nas przyszłość czeka.
@vtyk: Porównywanie GW, TVN oraz Wiadomości z TVP pokazuje jak bardzo oderwany od rzeczywistości jesteś.
Poza tym, polecam zobaczyć z jakiego powodu pojawiają się źródła pisowskie na głównej, a z jakich źródła typu TVN czy GW.
Pisowskie źródła to przeważnie manipulacje na temat wrogów PiS (czyli najczęściej KE, wcześniej PO), a jak wchodzi TVN to ze względu na jakąś pseudo-aferę, bo realizator TVN czegoś nie pokazał (jak to ostatnio było z
@Topkapi: Nie. Ty po prostu nie widzisz skali manipulacji ze strony TVN i GW, regularności i motywu. Dlatego mówiłem, że są większym problemem bo są skuteczni w tym co robią i to trzeba im oddać. I takich jak Ty jest niestety w Polsce bardzo wielu. Żyjecie w swoim matriksie w różowych okularach.

Nigdy nie głosowałem na PiS i nie wykopywałem ich mediów, a jestem konserwatystą. GW jest zakopywane tak jak wiele
@vtyk: Wyhodowałeś godny podziwu symetryzm, winszuję. Szopka, która się odstawia wieczorem w TVP nie ma podjazdu do tego, co wymanipulowało TVN przez całe swoje istnienie. GW zaprasza do siebie osoby z przeciwnej strony barykady i daje im się wypowiedzieć, nie manipuluje wypowiedziami, tylko puszcza wszystko tak jak zostało powiedziane. I o ile nie czytam ich artykułów, o tyle wszystkie wywiady, do których się dobrałem były na fantastycznym poziomie, którego nie znalazłem
@Topkapi Bo dla mnie nie ma znaczenia, czy propaganda trafia jedynie do debili, czy też do bardziej ogarniętych ludzi. Kłamstwo to kłamstwo tak samo szkodliwe. Tobie odpowiada bardziej wyrafinowane z którego sobie nawet sprawy nie zdasz, a mi nie odpowiada żadne. Chcecie sobie żyć w swoim matriksie to sobie żyjcie, ja już nie mam na was siły.