Aktywne Wpisy
nonszalancki +175
szymekgoose +1158
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
#korwin #bekazkorwina #konfederacja #neuropa #bekazpisu #polityka
@Nightcrawler1609: to wie każdy, ale jakoś konserwy nie za bardzo chciały przyznać ludziom rację, dopóki nie dobrali się do ich partii.
Konfederacji nie należy się takie oczernianie. Już wiosne lepiej pokazują ptfuuu
To, że PiS robi tępą propagandę na TVP każdy debil widzi - stwierdzenie tego naprawdę nie jest żadnym osiągnięciem. Problemem są media typu TVN, GW które próbują sprawiać pozory i robią to dość skutecznie. Śmiejecie się z betonu
grozny konserwatywny wykopek wykryt'd. tvn ma zero podjazdu do tego co sie #!$%@? w wieczornych na tvpis. oby w koncu ktos sie odwazyl i to sprywatyzowal w #!$%@?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
w tvp bardziej skupiają się nad propagandą sukcesów rządów i jazda z każdym przeciwkiniem a TVN jedzie te "sukcesy" ale pokazuje te bulwy z PO psl co mieli już swoją szansę i zrobili gorzej. Do tego PO samo nie wie czego chce. Nic im nie ufam
@vtyk: żadne odkrycie, ponad połowa młodych mężczyzn głosuje na PiS albo Konfederację.
Poza tym, polecam zobaczyć z jakiego powodu pojawiają się źródła pisowskie na głównej, a z jakich źródła typu TVN czy GW.
Pisowskie źródła to przeważnie manipulacje na temat wrogów PiS (czyli najczęściej KE, wcześniej PO), a jak wchodzi TVN to ze względu na jakąś pseudo-aferę, bo realizator TVN czegoś nie pokazał (jak to ostatnio było z
Nigdy nie głosowałem na PiS i nie wykopywałem ich mediów, a jestem konserwatystą. GW jest zakopywane tak jak wiele