Wpis z mikrobloga

@Kiritsugu1155: tu wersja o prawdziwych kobietach (p0lkach):

oczywiscie uwazam ze kobieta daje d--y. poza tym uwazam ze np kobieta proponuje ci kilkudniowy wypad to ona powinna ci dawac d--y kiedy bedziesz chcial - bo tak postepuje kobieta ktora chce szanowac mezczyzne :) jak jest inaczej i pozwala walic konia swojemu facetowi to jest z niej totalna p---a bez krzty honoru - od takich z daleka bo to nic niewarte worki
  • Odpowiedz
@Teraznaspokojnie: wow, a ty jestes chamem :) zero kultury
@jakub_sznela: @Shatter: jak wy mozecie pisac takie rzeczy i nienawidzic ludzi, ktorych nie znacie? To jest obrzydliwe. Przeciez ja tez pracuje, jestem normalna kobieta a nie czarownica/p---------a/chujwieco :) Jak poznalam mojego faceta to nie wiedzialam ze sra hajsem i mieszkalam sobie sama, za swoje zarobione pieniadze, z pracy ktora lubie. Zaproponowal ze mam sie wprowadzic, dlaczego nie?
  • Odpowiedz
@Shatter: Zawolalam cie tylko do pierwszego zdania o braku kultury i bezpodstawnej nienawisci do ludzi ktorych nie znasz. Ale dzieki ze przeczytales, piatka. 'Gamon, ktory lozy na mnie kase, przez co jego zycie jest gorsze'. Rozmawiales z nim? Widziales nas gdzies razem? Nie? To przestan pisac takie rzeczy. Tez moge cie o cos posadzic: Jestes idiota ktory nienawidzi kobiet, nigdy sie nie spelnisz w zyciu prywatnym ani zawodowym i nigdy
  • Odpowiedz
@belzedup2: obrzydliwe jest to, że dla ciebie kobiety nadają się tylko do prania brudnych gaci i zaspokajania faceta. chcesz to sama sprowadzaj się do takiej roli, ale nie rozciągaj tego na całą populację, bo większość myślących kobiet twoje wysrywy zwyczajnie obrażają
  • Odpowiedz
Nie zaplacilabym na randce ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Jak chcialabym zaplacic to moge isc z kolezanka.

To brzmi jakbyś randki traktowała jako okazję do sponsorowanego wypadu rozrywkowego, i wykorzystywała do tego nieświadomych adoratorów, a nie jako spotkanie 2 zainteresowanych sobą ludzi, którzy chcą się poznać i być może zakochać. Widzę kalkulacje ekonomiczne przede wszystkich a nie uczucia i zainteresowanie drugą osobą. Musisz być beznadziejną partnerką z takim zołzowatym
  • Odpowiedz
Z jednej strony mamy "to", z drugiej strony walka o parytety i "równouprawnienie"

@taki_typa: Zdradzę Ci pewien sekret - kobiety to nie hivemind w stylu zergów, one też mają różne osobniki - które od dziwo mogą mieć różne poglądy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz