Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
#dziewczynybeztabu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@jakub_sznela: @Shatter: jak wy mozecie pisac takie rzeczy i nienawidzic ludzi, ktorych nie znacie? To jest obrzydliwe. Przeciez ja tez pracuje, jestem normalna kobieta a nie czarownica/p---------a/chujwieco :) Jak poznalam mojego faceta to nie wiedzialam ze sra hajsem i mieszkalam sobie sama, za swoje zarobione pieniadze, z pracy ktora lubie. Zaproponowal ze mam sie wprowadzic, dlaczego nie?
To brzmi jakbyś randki traktowała jako okazję do sponsorowanego wypadu rozrywkowego, i wykorzystywała do tego nieświadomych adoratorów, a nie jako spotkanie 2 zainteresowanych sobą ludzi, którzy chcą się poznać i być może zakochać. Widzę kalkulacje ekonomiczne przede wszystkich a nie uczucia i zainteresowanie drugą osobą. Musisz być beznadziejną partnerką z takim zołzowatym
@taki_typa: Zdradzę Ci pewien sekret - kobiety to nie hivemind w stylu zergów, one też mają różne osobniki - które od dziwo mogą mieć różne poglądy ( ͡° ͜ʖ ͡°)