Co polecacie jako zestaw dla (nocnego)| gracza? Poszukuję (może być w zestawie, ale niekoniecznie) klawiatury i myszki dla #niebieskipasek. Często pogrywa wieczorami/w ciągu dnia w #leagueoflegends, a że komputer mamy w sypialni, to często nie mogę przez to spać. Myślałam, aby kupić jakiś mniej hałaśliwy sprzęt. Polecicie coś? Najlepiej, aby to nie było bezprzewodowe - wolę raczej klasykę. Może być różna półka cenowa. Ja się zwyczajnie na tym nie znam. #niebieskiepaski #rozowepaski #lol #gry #grypc #komputery
@Tuptol Jak mam być szczery, to sam powinien sobie dobrać myszkę, żeby mu dobrze w dłoni leżała, a klik i tak będzie podobny, raczej tutaj z głośnością za bardzo nie zaradzisz xd
@Tuptol dobrze, że pytasz:) nie wiem jak Twój niebieski, ale ja bym nie chciał, żeby ktoś mi kupował sprzęt do gamingu, może spróbuj z nim porozmawiać i razem coś znajdźcie żeby i on był zadowolony z wygody
@Kubexus: znam go na tyle długo, że na sto procent nie kupi sobie nic sam :D i rozmowy pewnie niewiele dadzą. A może lepiej bon do jakiegoś konkretnego sklepu, czy to też odpada?
Jeżeli gra tylko w LoLa to raczej nie będzie potrzebował mechanika
To jest dopiero ciekawe stwierdzenie. To do jakich gier potrzeba mechanika? Bo to właśnie jedna z tych gier gdzie wciśnięcie jednego klawisza 0,1 sekundy później może zaważyć na grze.
@madrenax: nie ma takiej możliwości :D Gdyby była, to nie powstałby też ten post. Zabraniać mu grania też nie chce, bo jak pracuje na trzy zmiany, to czasem po nocce przesypia 3/4 dnia i nie ma opcji, żeby szedł spać wcześniej niż 3/4.
@Tuptol: Rival 100/Kinzu v3. Ale do kinzu trzeba miec specyficzny chwyt/male dlonie. Obie przewodowe - ale nie ma nic gorszego niz bezprzewodowy sprzet ;p @Murasame: Raczej jej chlopak nie jest challengerem grajacym turnieje. Zwykla membranowka styknie ;p
Poszukuję (może być w zestawie, ale niekoniecznie) klawiatury i myszki dla #niebieskipasek.
Często pogrywa wieczorami/w ciągu dnia w #leagueoflegends, a że komputer mamy w sypialni, to często nie mogę przez to spać.
Myślałam, aby kupić jakiś mniej hałaśliwy sprzęt. Polecicie coś?
Najlepiej, aby to nie było bezprzewodowe - wolę raczej klasykę.
Może być różna półka cenowa. Ja się zwyczajnie na tym nie znam.
#niebieskiepaski #rozowepaski #lol #gry #grypc #komputery
A myszka chociaż? Bo w sumie jej się bardziej używa xd
Komentarz usunięty przez moderatora
\
A coś w temacie myszek podpowiesz?
To jest dopiero ciekawe stwierdzenie. To do jakich gier potrzeba mechanika? Bo to właśnie jedna z tych gier gdzie wciśnięcie jednego klawisza 0,1 sekundy później może zaważyć na grze.
Zabraniać mu grania też nie chce, bo jak pracuje na trzy zmiany, to czasem po nocce przesypia 3/4 dnia i nie ma opcji, żeby szedł spać wcześniej niż 3/4.
Obie przewodowe - ale nie ma nic gorszego niz bezprzewodowy sprzet ;p
@Murasame: Raczej jej chlopak nie jest challengerem grajacym turnieje. Zwykla membranowka styknie ;p