Aktywne Wpisy
Pieczarka +277
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
soshiu +8
Spotykam sie z dziewczyną od paru miesiecy. Zachowujemy się jak para, ale z niewiadomej przyczyny nie chce nazywać tego związkiem bo "nie lubi tego słowa". Czy to dziwne że zie tym przejmuje? Bo dla mnie to bez różnicy czy związek, czy relacja ale ona sie jakoś wzbrania mocno przed tym określeniem "związek" #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
#dziewczynybeztabu
Komentarz usunięty przez moderatora
@janeeyrie: są
@Brzozq: Za to następny będzie się męczył. Co za różnica?
@wypokk: Pod warunkiem, że a) są po ślubie, b) są jakieś dowody na zdradę. Obawiam się że screen z facebooka to za mało na dowód dla sądu.
dowody latwo zdobyć, polka pęknie w moment
Komentarz usunięty przez autora
@janeeyrie: Ty #!$%@? baitujesz, nie?
@Yukio_Mishima: Tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A dwa, trzeba być naprawdę naiwnym żeby wierzyć, że taka akcja nie niesie konsekwencji. O ile nie przeszkodzi w znajdowaniu doraźnych partnerów, to utrudni budowanie stałego związku, bo fama o tym, że ktoś się puszcza będąc w związku niesie się całkiem dobrze i taka kobieta ogranicza sobie wybór partnerów których interesuje stały związek