Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chad #przytulanie #wsparcie #foreveralone

Wszyscy wiemy że dziewczyny potrafią wspierać, być czule i empatyczne...
Ale tylko dla pewnych siebie, wygadanych, zabawnych i budzących emocje chadów/oskarków/normików

Nikt Cię nawet nigdy nie przytulił?
Dziwisz się?
Po co przytulać frajera nie umiejącego prowadzić rozmowy z emocjami?
Dziewczyny mają w dupie to że przez rodziców byłeś ozięble traktowany
I co myślisz że ta dziewczyna na zdjęciu jest miła i wrażliwa?
Nawet jeśli to wrażliwa dziewczyna i tak potrzebuje dużo emocji, a nie czułości przegrywa.
To dziewczyna daje czułość wygadanemu oskarowi

Na względy dziewczyny trzeba zasłużyć ale nie staraniami, pieniędzmi tylko cechami odziedziczonymi oraz nabytymi
M.....9 - #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #logik...

źródło: comment_bd0zEF5Jc0ccfVAyYtdl5ixUB1dTbdgi.jpg

Pobierz
  • 12
@Muodyhuopiec1919: Jestem mega nudny, mam swoje kontrowersyjne poglądy, według mnie jestem brzydki ale różowe zawsze do mnie coś miłego czują, musiałem wybierać bo chodzenie z dwoma dziewczynami jest czasochłonne. To ja zawsze wybierałem dziewczyny z którymi spędzałem czas, jeżeli któraś miała focha to dawałem jej czas wolny i po paru dniach dzwonił,y słały SMSy proponując następne spotkanie. Teraz Beetle jest już stary i siwy, szczęśliwie żonaty i ciągle przyjaciółki żony ślą