Wpis z mikrobloga

@SonyKrokiet: Ja prawie nigdy nie wyprzedałem, normalnie jadących samochodów, ewentualnie jak ktoś odwala manianę typu jazda 50 na ograniczeniu do 70 bez żadnej przyczyny.
  • Odpowiedz
@SonyKrokiet: zawsze się zastanawiam co mają w głowie idioci jadący w tych swoich trupach co im się udało rozpędzić na autostradzie siadających na zderzak i wymuszających na innych. Wczoraj miałem sporo takich sytuacji wracając od teściów waw-gdn, jadą tacy królowie ze swoimi karynkami na łikęd nad morze i powodują zagrożenie dla wszystkich dookoła.
W kategorii brainless wygrał łysolek w białym podkoszulku z kietą na nim w 20 letnim pordzewiałym seacie
  • Odpowiedz
@erajwa: nie, ale jak prawy jest zapełniony od tirów to trzeba poczekać chwile zanim znajdzie się miejsce, żeby zjechać i mruganie i najeżdżanie nic nie pomoże. Do tego trzeba zredukować prędkość zanim się zjedzie i potem jadę dalej za takim, bo jego trup przyspieszenie ma żadne.
@SonyKrokiet: prawda, sam nie wiem jaka grupa kierowców gorsza sebixy czy handlowcy w swoich skodach.
  • Odpowiedz