Wpis z mikrobloga

Pokrzyczeli, pojęczeli i po rewolucji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do września to trzeba dożyć, a myślę że nikt już nie będzie poważnie traktował Broniarza i całego tego strajku. Mimo że sam jestem za tym, aby nauczyciele zarabiali godnie, to więcej pieniędzy powinni dostawać tylko ci najlepsi, którym zależy, którzy się przykładają, kładą mocny nacisk na rozwój i którzy rzeczywiście chcą uczyć, a nie tylko odbębnić dniówkę. Wśród nauczycieli jest coś takiego jak "motywacyjne" i to właśnie tutaj powinien być nacisk na podwyżki - przychodzisz i odbębniasz dniówkę - dostajesz 2k i s--------j, robisz coś więcej, przykładasz się, pomagasz dzieciakom w przygotowaniach, konkursach itd. to dostajesz więcej, proste. Bo szczerze to śmieszy mnie 1000zł podwyżki dla jakiegoś nauczyciela wychowania fizycznego czy plastyki, dla mnie to banda nierobów i nie wiem niby za co mieliby dostawać większe pieniądze... Wbrew pozorom najwięcej ugrała "Solidarność", bo obecni strajkujący to jedyne co ugrali to praktycznie brak wypłaty w kwietniu XDDDD
#strajknauczycieli
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach