Wpis z mikrobloga

Czemu koleś którego znam z reala i jesteśmy dość blisko ale jako przyjaciele, w dodatku ma dziewczynę, pisze mi że ma ochotę na s--s? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wam tak o--------a i to u was normalne #niebieskiepaski?
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MamutStyle: Tylko że on jest trzeźwy xD I takie aluzje u niego często się pojawiają, kiedyś nawet rzucił mi tekstem że ma wrażenie że niewłaściwe osoby są ze sobą, byliśmy wtedy sam na sam i przytulaliśmy się
  • Odpowiedz
@Nagini: Tylko że ja wtedy mówiłem o miłości przyjacielskiej. Nigdy nie miałem na mysli, nic poza tym, zresztą do tej pory tak jest.
To ewidentnie, coś Ci sugeruje. Także musisz wyjaśnić jak najszybciej, o co w tym chodzi. :)
  • Odpowiedz
@Nagini: Dlatego pisałem „dlaczego jest z nią a nie tobą” takie rzeczy nigdy nie są proste. Może z nią być bo nie chce być samotny a tak naprawdę po prostu nie ma nikogo kogo by kochał, ale nie zostawi bo ona z nim chce być. A może to zwykłe zauroczenie a naprawdę kocha ją. Albo dobie robi jaja jak pisze @MamutStyle. Weź też pod uwagę że ludzie jako
  • Odpowiedz
@Nagini: Po prostu chce się z tobą r----ć i tyle. A czy jest za tym coś więcej niż tylko chuć – tego ci już nikt nie powie. Może ściemnia, bo liczy, że zmiękniesz, a może rzeczywiście coś tam do ciebie czuje, o tym musiałabyś się już przekonać na własnej skórze.
  • Odpowiedz
@Nagini: przerażające jest to jak człowiek jest niewolnikiem swojego popędu ( ͡° ͜ʖ ͡°) i są tacy którzy mają problem z kontrolą
  • Odpowiedz
@kapielOdbyta: Myślisz? Jego dziewczyna to borderka i robi mu często dramy o to że poświęca jej za mało uwagi, jest ze znajomymi a nie z nią, wydaję mi się że skończyłoby się to tak, że zniszczyłabym relację między nami bezpowrotnie, a borderka i tak by została przy nim
  • Odpowiedz
@kapielOdbyta: Gdzie ja powiedziałam że jestem zainteresowana głębszą relacją z nim? Wcześniej mówiłam właśnie

No nie wiem czy bym była w stanie być z kimś kto rzucił inną dla mnie bo równie dobrze może zrobić tak później mi, ludzie to schematyczne istoty
  • Odpowiedz
@Nagini: Albo szuka sobie pretekstu do tego, żeby skończyć swój związek.
A co do tego, czy to jest w porządku, czy nie jest… Uwierz mi, że na pewno o tym w ogóle nie myśli. A jeśli myśli, to wypiera to gdzieś na tyły świadomości.
  • Odpowiedz
@Nagini: Pisałem wyłącznie o instynktach i uczuciach, nie sugeruję byś się dzieliła ( ͡° ͜ʖ ͡°).

A skoro tak piszesz to znaczy że prawdopodobnie bierzesz pod uwagę że możecie być razem. Pogadaj z nim na poważnie, nie mówię byś z nim szła do łóżka albo kazała wybierać między sobą i tamtą. Po prostu wyprostuj sytuację byście wiedzieli na czym stoicie. Przy okazji to pokaże czy faktycznie
  • Odpowiedz