Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy otrzymanie L4 na kilka dni jest możliwe z powodu rozstania z dziewczyną? Ciężko byłoby mi pracować na CNC gdy w głowie taki mętlik a nie wiem czy iść do lekarza, żeby nie wyszło, że robie z siebie durnia.
#rozstanie #rozowepaski #niebieskiepaski #praca #l4 #cnc #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mojwa: litości, co Ty właściwie porownujesz? Wiesz, w psychiatrii nie jest tak kolorowo jak się wydaje, idziesz, lekarz klepie po ramieniu i daje Ci magiczne L4. Gościa panna rzuciła, a ten kombinuje z L4, litosci.
  • Odpowiedz
@mojwa: na szkoleniu mi babka mówiła że od psychiatry jest 100%. Ale jak teraz szukam to znajduje rozbieżne informacje. Większość jest że jednak 80%.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: lekarz rodzinny wystarczy - powiedz, że nie możesz sobie poradzić - mają na to specjalny numer ICD - ostra reakcja na stres, albo coś podobnego. Pracodawca i tak nie będzie miał dostępu do takiej informacji, ot po prostu zwykłe zwolnienie lekarskie. I nie przejmuj się jakimś #!$%@? psychiatrykami. Każdy na stres reaguje inaczej i jest to ludzkie.
  • Odpowiedz
Mati: @AnonimoweMirkoWyznania:

Czy otrzymanie L4 na kilka dni jest możliwe z powodu rozstania z dziewczyną?

Ojej biedny rzucony chłopaczek, jesteś zwykłym przewrażliwionym leniem i tyle, miękkim i słabym psychicznie lamusem skoro taka sytuacja i już jestes niezdolny do pracy i chcesz zwolnienie jakby byłą to jakaś obłożna choroba. Będziesz miał pogrzeb w rodzinie to chyba od razu zaśpiewasz falsetem o płatne L4 na dwa lata. Może w ogóle się
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:to do matiego oczywko czy tak innego pedała

oho. chudy gamoniu i ćwoku, wiesz że najgłośniej tak psioczą największe #!$%@? ? Tak jak Misiaczek z wisełki, albo ta #!$%@? maciuś z pf co na necie najwięskze kozaki, cisnęli wsyztskim od #!$%@? i rozjebusów a pierwsi się popłakali jak #!$%@? - takiś sam padalcu, pierwsyz lepszy by tupnął nogą to byś obsrał obydwie nogawki, ale na internecie musi pokazac jaki to
  • Odpowiedz
  • 1
@Selva chodzilam do psychiatry, wiem jak to jest. Trzeba odczarowywac obraz tego lekarza, bo to lekarz jak każdy inny. A zalamanie nerwowe z powodi zerwania jest całkowicie normalne.
@auczak no bo jest 80%.
  • Odpowiedz
  • 0
@mojwa: tak się składa, że też coś wiem, dzisiaj miałem 2 rozmowę "kwalifikacyjna" do psychiatryka i znowu rozmawiałem z psychiatra. Chodziłaś, a uważasz, że jest tak kolorowo - nie jest. Przecież z czyms takim go zbedzie, no chyba, że nasciemnia, a po co sobie robić kartotekę. Dopiero dostarczając kopię swoich papierów poczytałem co tam notują psychiatrzy czy terapeuci w swoich notatkach
  • Odpowiedz
  • 0
@Selva nie zbędzie go. Zalamanie nerwowe to nie jest coś, z czym powinno się pacjenta zbyc.
I nadal nie rozumiem tych tekstow o kartotece, że nie warto jej zakladac. Co Ty sobie roisz?
Tak, lekarze zapisują rozne rzeczy podczas wizyty ale obowiązuje ich tajemnica lekarska, więc nie ma znaczenia czy byłeś u ortopedy czy u psychiatry - nikt z tą kartoteką nic nie zrobi.
  • Odpowiedz
  • 0
@mojwa: no nie, nikt nic nie zrobi, nikt nie ma wglądu (chyba, że kogoś upowaznisz), ale robisz z psychiatrów bogów, no #!$%@?. Jak na dzień dobry mając depresję czy zaburzenia dostajesz SSRI czy SNRI, a on co powie? Yy smutno mi bo mnie dupa zostawiła, no litości. Nie ogarniam czegoś takiego po prostu. Zresztą kartoteka to jedno, a L4 to dwa. Zależy od pracy, jak to gownopraca to walić, ale
  • Odpowiedz