Aktywne Wpisy
SkyrFan2000 +12
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz
Antorus +183
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.
2.Wykupuj za ciężkie miliony co kilka lat reklamy w zachodnich mediach.
3. Za sowite wynagrodzenie zatrudnij zachodnią agencję od PR
4. Załóż Polską Fundację Narodową do tego samego i włóż w nią kolejne dziesiątki milionów aby mówiła m.innymi , że Polacy pomagali Zydom
5. Mów, że Polska to nowoczesny kraj - ''krzemowa dolina'' pełna wykształconych ludzi.
WTEM W CIĄGU KILKUNASTU DNI:
6. W światowych mediach piszą o polskiej gazecie podpowiadajacej jak rozpoznać Zyda
7. W światowych mediach piszą o paleniu książek w tym Harrego Pottera przez polskiego księdza
8. W światowych mediach piszą o inscenizacji mordu na Zydzie dokonywanej przez polskie dzieci
9.Na świecie znowu myślą, że Polska to zacofany kraj z powszechnym antysemityzmem
10. Profity wątpliwe.
Niby zabawne, a przykra prawda jest taka, że skrajne środowiska swoim fundametalizmem działają na szkodę Polski.
Oczywiście zdarzeń z pkt 6-7-8 można wypisywać więcej np. afera z wpisem Pawłowicz do ambasador USA
#polityka #bekazprawakow
#neuropa #4konserwy
@szurszur: Coś przegapiłem?
Jakby w Polsce palono książki codziennie - ok. Ale to
@szurszur: I co tam było napisane?
No chyba nie.
@szurszur: Nigdy nie zrozumiem tego kompleksu związanego z przywiązywaniem uwagi do zagranicznych artykułów na temat Polski. Czy chwalą czy ganią, dla mnie to obojętne, tak samo Francuz czy Szwajcar ma w dupie co o nim napisze RP albo Wyborcza
@szurszur: Masz jakiś link do tego?
@Poro6niec: A bo widzisz, Francuz czy Szwajcar nie ma Rosji pod bokiem i nie boi się, że gdy zielone ludziki zaatakują przesmyk suwalski, Zachód wyrazi "głębokie ubolewanie". Sposób postrzegania danego kraju ma niestety
Polska akurat nie jest postrzegana jako zacofany kraj.
Których nie powinno być.
Której nie powinno być.
Której nie
@Andreth: Ja mam Rosję pod bokiem i się nie boję. Znacznie bardziej jestem zaniepokojony inwazją obcych amerykańskich wojsk na nasze ziemie.
@Poro6niec: Wiemy, wiemy. Ale to nie świadczy dobrze o twoim instynkcie samozachowawczym ani pamięci historycznej.
@Andreth: Dlaczego odpowiadasz trollowi?
@push3k-pro: Oczywiscie, że napisały o tej gazecie szeroko zagraniczne media . Zarówno zachodnie jak i wschodnie.
Wpisz sobie fraze '''polska gazeta jak rozpoznać żyda'' nastepnie przetłumacz to na inne jezyki w translatorze - wrzucaj w wyszukiwarkę i ''ciesz się'' setkami linków do zagranicznych portali w tym Intependent, Newsweek, Daylimail czy najpopularniejsze portale w Czechach, Rumunii, Bułgarii, Chorwacji i innych krajach. Linki podałem w tym komentarzu i nie chce
@Andreth: Czy dlatego właśnie Ob.RP donoszą na Polskę do KE i w ten sposób starają się wpłynąć na sposób postrzegania naszego kraju?