Wpis z mikrobloga

• 41
#graotron #got #seriale #hbogo
To jest piękne jak cały świat razem czeka na kolejne odcinki i komentuje każdy szczegół odcinka. Chyba nie spotkałem się z żadnym innym serialem, który miałby tak rozbudowane community. Kogo nie zapytam w wieku około 20 lat to każdy śledzi GoT :)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@drzuo Masz na myśli te Losty, które były spoko przez całe 2 sezony bo później zaczynają się magiczne proszki, znikające wyspy i reszta cudów? Nie, dziękuję ;)
  • Odpowiedz
Masz na myśli te Losty, które były spoko przez całe 2 sezony bo później zaczynają się magiczne proszki, znikające wyspy i reszta cudów?

@Mathas: ale wtedy wlasnie zaczely sie tworzyc cale fora, strony i teorie. Po 1 seoznie bylo tego malo - tak samo w GOT - dopoki Sean Bean zyl to byl kolejny sredni serial fantasy. Potem go scieli i wszystkim odwalilo. Bo jak to tak, najlepszego, glownego, dobrego
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@OddajButa123 Ale taka prawda, oglądałem do połowy 3 sezonu, później nie dałem już rady. Pierwszy sezon był najlepszy, survival itd A później zaczęły się cyrki z dymkami i innymi pierdołami...
  • Odpowiedz
Tak, był raz przez cały sezon, a później?

@Mathas: ale to nie był serial survivalowy, to tak powiedział że gra o tron to g---o, bo na początku byli sami ludzie, król nocny był ale tylko raz, a potem dodali jakieś magiczne cienie wychodzące z p---y, smoki i c--j wie co jeszcze.
  • Odpowiedz
@Mathas też się dziś nad tym zachwycałam, jeszcze ta kultura robienia memów ze wszystkich mniej lub bardziej ważnych momentów. Człowiek czuje się jak członek czegoś większego, jakiejś kultury która łączy ludzi
  • Odpowiedz