Aktywne Wpisy
Mineciarz69 +58
Więcej hipergamii, demografia wytrzyma
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
Cosipi 0
Polecicie jakieś zegarki w cenie do 400zł
Nie znam się na tym, ostatni zegarek jaki miałem to komunijne Casio a mam 23 lata xD
Warto szukać coś np w Tommy Hilfiger?
Z jakiej strony najlepiej zamawiać?
#zegarki #przegryw #zegarkiboners #zegarek
Nie znam się na tym, ostatni zegarek jaki miałem to komunijne Casio a mam 23 lata xD
Warto szukać coś np w Tommy Hilfiger?
Z jakiej strony najlepiej zamawiać?
#zegarki #przegryw #zegarkiboners #zegarek
Po co ja zaczynałem grac w fut! Gram w fife od lat, ale nigdy nie gralem online. Zawsze kariera menadżera, pojedyńcze mecze. W tym roku odpaliłem fut i mnie wciągło. Z tym, że mój net nie daje rady...Stworzyłem moim zdaniem fajny sklad jak na debiutamta, ale uj z tego jak mój net mi nie pozwala grać, a gra z komputerem mnie juz nie bawi. Gram w fut i tylko się wkur%#$m. LW to max g3 z lagmi. Zamiast nadal grac kariere od 3 ligi angielskiej do finałów LM to mi sie fut zachciało :/ ten weekend kończę na 11 meczach z czego 6 razy wywalilo mnie z serwera. Nie chcę mi się już #!$%@?%$#
Kablem nie mogę podpiąć bo route jest u sasiada na pietrze. Musialbym wywiercic dziurę w stropie, a wlasciciel budynku się na to nie zgadza. Dogadalem się, ze zmienią nam internet nam światłowód z kablowki, ale administrator się nie spieszy żeby to załatwić.
Ferdinand nie wymienny.