Aktywne Wpisy
Asarhaddon +57
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
ZenujacaDoomerka +141
Kiedy ludzie w końcu pogodzą się z tym, że życie nie jest sprawiedliwe?
Że te chamskie dzieci z podstawówki i gimnazjum pewnie żyją szczęśliwie z rodzinami a nie zostali śmieciarzami
Że te szony z bodycount 100+ są szczęśliwe i budują relacje mimo tego co mówią inni a nawet zakładają rodziny
Że ci aroganccy i zadufani w sobie faceci są najbardziej poważani w zawodzie i życiu towarzyskim
Że z bycia dobrym nic nie
Że te chamskie dzieci z podstawówki i gimnazjum pewnie żyją szczęśliwie z rodzinami a nie zostali śmieciarzami
Że te szony z bodycount 100+ są szczęśliwe i budują relacje mimo tego co mówią inni a nawet zakładają rodziny
Że ci aroganccy i zadufani w sobie faceci są najbardziej poważani w zawodzie i życiu towarzyskim
Że z bycia dobrym nic nie
Dlatego wolą być bite przez chadów niż przytulane przez przegrywów.
#przegryw #foreveralone #samotnosc #tfwnogf #chad #oskarek #zwiazki #milosc #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Tylko nudziarze są skazani na samotność.
Wiem to doskonale po sobie bo jedyne co mi zostało to udoskonalanie planu swojego końca.
Ludzie co z wami? Nawet jak setki kobiet wam powie że nie leci na chadow to i tak będziecie powtarzać te bzdury że lecą.
Napiszcie że karyny, że idiotki
Ale nie - łatwiej napisać że różowe - że wszystkie - są takie same i #!$%@?.
I napisał ktoś kto nigdy dziewczyny nie miał.
Takie osoby najczęściej mają najwięcej do powiedzenia o kobietach...
Różowe chcą dominacji psychicznej
A taki dominujący, wygadany, pewny siebie Oskar/chad budzi emocje
Ba sama lubię dominować.
No jak jesteś nudziarzem, to nie wiem jak Ci pomóc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nudziarstwo to nieuleczalna choroba
Ludzie bez rozumu nie powinni mieć dzieci
Tak ogólnie w sensie, że ten tag okropnie ryje banie ludziom, które z jakiegoś powodu są teraz bardziej podatne na wpływy, albo szukają usprawiedliwienia dla swoich niepowodzeń. Wzajemnie się nakręcacie tworząc nieraz takie historie i teorie, że można się za głowę złapać, a to w końcu naprawdę doprowadzi do głośnej tragedii.
Za usprawiedliwianie można uznać gadanie typu;
-jestem biedny
-nie wyglądam jak model
-nie mam fajnych ubrań
Za to jeśli masz nudną osobowość to tego nie zmienisz. To wypadkowa genów i wychowania.
Z tym się zostaje.
Ten tag wiele rzeczy uświadamia.
Ja staram się uświadamić że jeśli nie jesteś nudziarzem to istnieje szansa.
Nudziarze w absolutnie najlepszym wypadku mają szanse na bycie betabankomatem kobiety która wyszalała się z dynamicznymi, wygadanymi, pewnymi
Co jest nudnego w Twojej osobowości?