Wpis z mikrobloga

#rozdajo
Mirki,
jak pewnie wynioskowaliście z nazwy użytkownika, mam na imię Michał. Jak pewnie nie wywnioskowaliście, nie mam na nazwisko Pisarski-Tech, ale prowadzę na YouTube'ie kanał poświęcony technologiom mobilnym. Tak, istnieje takich całkiem sporo, ale wydaje mi się, że mam trochę inne podejście do recenzji i jakaś tam nisza się na to znajdzie. A MOŻE I NIE, przekonamy się :) W każdym razie, staram się nie zanudzać cyferkami, nie oceniać tylko po specyfikacji, dopisywać do każdego urządzenia jakąś historię i przedstawiać je w szerszym kontekście. Głupich żartów też nie brakuje :)

Na Wykopie przesiaduję od dawien dawna ("prywatne" konto od 9 lat), zresztą często pod moimi filmami pojawiają się urocze komentarze "usuń konto", gdy ktoś zauważa ikonkę apki Wykopu na ekranie mojego smartfona. Hmm... powinienem pewnie dodać teraz tutaj ze cztery Lenny Face'y i pastę o serwerowni żeby pokazać, jaki jestem obeznany i, hehe, na luzie. Mam nadzieję, że tyle wystarczy... ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡º ͜ʖ͡º)

DOBRA, po co tu jestem? Na pewno nie po to, żeby wstawiać tu każdy film jaki publikuję i traktować Wykop jak fanpejcz na fejsbuku. Będę wpadał żeby doradzić z wyborem telefonu, pogadać o technologii, a może też o filmowaniu, bo to ostatnio wciąga mnie jeszcze bardziej. No i śmieszne obrazki. Nie zapominajmy o śmiesznych obrazkach.

Co jakiś czas strzelę też sobie rozdajo. Czasem robię na kanale konkursy, a później zwycięzca nie zgłasza się po nagrodę, nieraz dostaję jakiś drobiazg na konferencji prasowej i wolę to z czystym sumieniem oddać niż sobie zatrzymywać, więc kilka rzeczy do rozdania mam. Słuchawki, opaski fitness, głośniki, jakieś tam telefony z niższej półki i tak dalej.

Na pierwszy ogień głośniczek Mi Pocket Speaker 2. Nie wiem czy dobry, bo nie rozpakowywałem, ale bardzo ładnie wygląda. Zasady są takie: Wy dajecie plusy, ja się nimi jaram xD Losowanie spośród plusujących jutro o 13:00, powodzenia!

A, bo ten, to też miała być taka reklama, a zapomniałbym wstawić linków:

http://youtube.com/michalpisarskitech
http://twitter.com/m__pisarski

Będzie mi bardzo miło jeśli ktoś obczai :)

#zadarmo #xiaomi
michalpisarskitech - #rozdajo 
Mirki, 
jak pewnie wynioskowaliście z nazwy użytkown...

źródło: comment_88mXovpu7jToSdpvFSdonjFQaLsHkEtF.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@michalpisarskitech: prawda taka, że ciężko nas w sumie nazwać znajomymi. Znamy się, kilka zdań za malolata się wymieniło i się skończyło ¯_(ツ)_/¯ Sąsiad od Bembiego, Krzysiek :)
  • Odpowiedz
@michalpisarskitech: Gdyby nie ten wpis na mirko to bym na Ciebie nie trafił na YT w ogóle. Forma w jakiej tworzysz filmy jest faktycznie ciekawa, opowiadasz o technologiach, ale w taki lekki, przystępny sposób i na dodatek z pewną dozą humoru. Bardzo spoko, zyskałeś nowego subskrybującego.
  • Odpowiedz