Wpis z mikrobloga

#bitmex #bitcoin #kryptowalut okazuje się że najwięksi tutaj mądrale i cwaniaczki nieznaja podstawowej zasady obsługi lewarowane pozycji na bitmex. Jest dla nich dziwne że można mieć stała pozycje np 20000 , lewar x25 i dołożyć depozyt do już otwartej pozycji tym samym obniżając poziom likwidacji pozycji. Od zawsze tak robię. Jest to uzupełnianie depozytu. To samo w drugą stronę. Można nadwyżkę z otwartej już pozycji usunąć z otwartej pozycji zabezpieczenia tym samym podwyższając poziom likwidacji pozycji i ta nadwyżkę możesz sobie wypłacić pozostawiając nadal otwarta pozycję. I jeden kretyn z drugim kłócą się że mną że niemam racji. Noż ja puerdole. Robię tak od zawsze i tak to działa
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@popik3 otwórz sobie pozycję sprawdź poziom likwidacji potem dodaj btc do tej pozycji i sprawdź poziom likwidacji. Proste jak budowa cepa
  • Odpowiedz
@public_html: zrozum. na otwartej pozycji dokładasz depo. I dźwignia Ci się zmniejsza automatycznie przez co obniża Ci się poziom likwidacji. W otwartej pozycji w zakładce MARGIN klikasz na niebieski znaczek B.
  • Odpowiedz
na otwartej pozycji dokładasz depo. I dźwignia Ci się zmniejsza automatycznie przez co obniża Ci się poziom likwidacji.

@Amelcio: ale ja wiem, że to tak działa jeśli gra się na CrossMargin. Sam z tego korzystam. O tym też od początku pisałem. Dlatego nie rozumiem czemu mnie wyzywasz od przeróżnych.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
W otwartej pozycji w zakładce MARGIN klikasz na niebieski znaczek B.

@Amelcio: W zakładce Wallet (Account) i nie niebieski tylko zielony. Masz daltonizm?

W themes Dark jest na niebiesko
  • Odpowiedz