Aktywne Wpisy
ElectroNICK +59
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
NAIZDUP 0
Panowie/Panie czego używacie do smarowania pach żeby nie śmierdziało. Ja używam żelu Gillette w sztyfcie i zawsze ubrudze tym koszule bez względu na to czy posmaruje pachy przed czy po założeniu koszuli i jakoś zawsze dotkne koszule. Może jest jakiś skuteczny spray albo coś co nie brudzi. Nie wiem już sam co robić
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
Ja wiem, że dla niektórych ta gra (jak i gatunek) jest mało ambitny i "najlepiej jakby kotora 3 zrobili, chrum".
No fajnie robaczku, sam chciałbym nowe i dobre RPG w świecie SW ale jest jedno pytanie: Kto miałby to k---a zrobić? XD
BioWare, które jest cieniem samego siebie?
Studio od Need for Speed? EA Sports? DICE? XD
Respawn, który ma w swoim dorobku tylko 3 gry z gatunku FPS Multiplayer?
EA nie ma komu takiego projektu przydzielić i trzeba się z tym niestety pogodzić i trzymać kciuki, żeby za te kilka lat Disney nie przedłużył umowy z EA...
A póki co trzeba się zadowolić (MAM NADZIEJĘ) pierwszą, dobrą grą Star Wars od lat.
Pozdrawiam.
#gry #starwars #jedithefallenorder
Ale co to zmienia? W dzisiejszych czasach w jakieś 3 lata nie zrobisz RPG akcji, z otwartym światem, kilkoma planetami, wyborami itd.
A właśnie pewnie tyle czasu mieli (ale to tylko moje przypuszczenia), i nie ma raczej opcji żeby nawet po sukcesie J:FO zrobili coś innego s tym świecie niż sequel.
Zrobią grę w gatunku, w którym czują się dobrze