Wpis z mikrobloga

Od roku się mówi, że to gra akcji/przygodowa podobna do np. Uncharted, od tygodnia były newsy z przeciekami, które to potwierdzały (zgadza się nawet imię bohatera)

Respawn Entertainment: *pokazuje trailer fabularnej gry akcji*

Mirko: pic rel

Ja wiem, że dla niektórych ta gra (jak i gatunek) jest mało ambitny i "najlepiej jakby kotora 3 zrobili, chrum".
No fajnie robaczku, sam chciałbym nowe i dobre RPG w świecie SW ale jest jedno pytanie: Kto miałby to k---a zrobić? XD
BioWare, które jest cieniem samego siebie?
Studio od Need for Speed? EA Sports? DICE? XD
Respawn, który ma w swoim dorobku tylko 3 gry z gatunku FPS Multiplayer?
EA nie ma komu takiego projektu przydzielić i trzeba się z tym niestety pogodzić i trzymać kciuki, żeby za te kilka lat Disney nie przedłużył umowy z EA...

A póki co trzeba się zadowolić (MAM NADZIEJĘ) pierwszą, dobrą grą Star Wars od lat.
Pozdrawiam.

#gry #starwars #jedithefallenorder
janushek - Od roku się mówi, że to gra akcji/przygodowa podobna do np. Uncharted, od ...

źródło: comment_vENF7jicNwDE3b34tvrM9Rrb0glEKzPA.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janushek: Trochę szkoda ze gameplayu nie pokazali, ale może nie wpasowywałoby się to w konwencje tego większego show. Bo jednak to nie tylko dla graczy. Ludzie z Respawn Entertainment wyglądają na kompetentnych, nie to co kolesie od Anthem.
  • Odpowiedz
@huntersky: no wiem, a zespół pracujący nad grą to oprócz tego miszmasz ludzi od God of Wara, Uncharted, Metal Gear Solid i padło jeszcze kilka innych tytułów...

Ale co to zmienia? W dzisiejszych czasach w jakieś 3 lata nie zrobisz RPG akcji, z otwartym światem, kilkoma planetami, wyborami itd.
A właśnie pewnie tyle czasu mieli (ale to tylko moje przypuszczenia), i nie ma raczej opcji żeby nawet po sukcesie J:FO zrobili coś innego s tym świecie niż sequel.
Zrobią grę w gatunku, w którym czują się dobrze
  • Odpowiedz