@Konkol Ni #!$%@?, Thanos był hajpowany od początku uniwersum Marvela, to chyba najlepiej wprowadzony villain w historii. Palpatine został wrzucony na chybcika bo w Disneyu jest burdel
@Konkol: no tak, poczytaj sobie jak prowadzona jest ta nowa trylogia od strony reżyserskiej chociażby. W ostatniej chwili zmieniono cały kierunek fabularny i wrzucili tego Imperatora żeby zapełnił dziurę po Snoke’u. W porównaniu ze spójnością w Marvelu i geniuszem Faige’a wyglądają prawie jak amatorzy
@dunkey: to właśnie ja nie czytam, tylko sama wyciągam wnioski i nie sugeruje się jakimiś dzbanami, którzy nie mają pojęcia o reżyserii i o tym jak w ogóle będzie cała trylogia wyglądać przed jej zakończeniem xD
@Konkol: masz racje, po 2/3 trylogii nie można wyciągać żadnych wniosków na jej temat, a wprowadzenie Palpatine’a zostało świetnie przygotowane i pewnie taki był plan od początku xD Niektórzy nie potrzebują rozwoju postaci, wystarczy wrzucić im znajoma mordkę żeby posikali się ze szczęścia. Ok, każdemu według potrzeb, powodzenia w samodzielnym wyciąganiu wniosków ;]
@Konkol: masz racje, fanboy Vadera mówiący do jego maski to świetny foreshadow pojawienia się Imperatora xD Nigdzie nie pisałem ze sugeruje się czyjąkolwiek opinia, tylko ze czytam o tym co dzieje się za kulisami. Aha, pewnie ten Darth Maul w Hanie Solo to tez był majstersztyk kinematografii xD Najważniejsze ze w kinie będziesz się dobrze bawić, bez względu na wszystko :)
@Konkol: nie, chodzi o sensowne zbudowanie motywacji samych bohaterów i sensownego villaina. „I will finish what you started” odnosił się do zupełnie czegoś innego, a teraz Disney rzuca redcona w stylu „TAK NAPRAWDĘ TO BYŁ ON”, tu naprawdę nie trzeba jakiegoś przeintelektualizowanego znawcy kina by stwierdzić, ze to słabe budowanie suspensu. Nie mówiąc już o tym, ze nikt się tego Imperatora nie spodziewał a jego udział w trzeciej części został potwierdzony
@Konkol: Co było "radykalnego" w ostatnim jedi? Młody jedi znajduje mistrza, który na początku nie ma ochoty go uczyć. Ale ostatecznie rozpoczyna trening. Młody jedi opuszcza mistrza by nawrócić bliską osobę na jasną stronę mocy.
Najbrzydsza (i będąca na granicy upośledzenia) typiara u mnie w robocie (i jednocześnie jedna z najbrzydszych kobiet, jakie widziałem), gdy koleżanki sobie z niej żartowały, żeby brała się za mnie, powiedział, że jestem za brzydki dla niej. #przegryw
Kadr z the office z odcinka, gdzie Jim znalazł gumową kaczkę i wykorzystał ją przeciwko Dwightowi
Ni #!$%@?, Thanos był hajpowany od początku uniwersum Marvela, to chyba najlepiej wprowadzony villain w historii. Palpatine został wrzucony na chybcika bo w Disneyu jest burdel
@dunkey: aha
W porównaniu ze spójnością w Marvelu i geniuszem Faige’a wyglądają prawie jak amatorzy
Niektórzy nie potrzebują rozwoju postaci, wystarczy wrzucić im znajoma mordkę żeby posikali się ze szczęścia. Ok, każdemu według potrzeb, powodzenia w samodzielnym wyciąganiu wniosków ;]
@dunkey: Kylo Ren - "I will finish what you started"
Tobie powodzenia w sugerowaniu się opiniami innych ludzi ¯\_(ツ)_/¯
Nigdzie nie pisałem ze sugeruje się czyjąkolwiek opinia, tylko ze czytam o tym co dzieje się za kulisami.
Aha, pewnie ten Darth Maul w Hanie Solo to tez był majstersztyk kinematografii xD
Najważniejsze ze w kinie będziesz się dobrze bawić, bez względu na wszystko :)
https://twitter.com/djkevlar/status/1116837650520997888 - wypowiedź z wczoraj
Młody jedi znajduje mistrza, który na początku nie ma ochoty go uczyć. Ale ostatecznie rozpoczyna trening. Młody jedi opuszcza mistrza by nawrócić bliską osobę na jasną stronę mocy.
Komentarz usunięty przez autora