Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
#starwars #gwiezdnewojny #jedithefallenorder
#gry #ps4 #xboxone #pcmasterrace
W jaki sposób mają dodać mikropłatności do liniowej gry single-player, która ma być pozbawiona multi?
Serio, czekam na jakiś SENSOWNY pomysł w jaki sposób mieliby to zaimplementować bo póki co to jest tylko sranie "bo EA"...
W A Way Out miało być tak samo - było? Nie.
@Pie_Man: single player ale sandbox, nie mówię że skrzynki w Mordorze były dobre ale łatwiej je było tam wprowadzić, J:FO ma być zbudowane jak Uncharted - liniowa gra akcji
@janushek: To są póki co domysły. Poza tym, albo nie doceniasz, albo za słabo znasz EA.
@janushek: np. tak jak to zaimplementowało Ubi w AC Odyssey ;)
@acidd: zwyczajnie porównywanie tego jest imo bez sensu.
Monetki itd. w ACO są dla leniwych kretynów, którym nie chce się grać w grę.
Przecież ten trend w serii jest już od Black Flag, tam też mogłeś kupować surowce za
W DS1 i DS2 tez mi niczego nie brakowalo bez tych dlckow. Nie wiem o jakich broniach mowisz, miales normalny dostep do sporego zestawu zroznicowanych broni, nigdzie nie bylo zadnych klodek