Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

iksem +2
Za 200k gotówki lepiej kupić:
1. Działkę budowlaną gdzieś pod Warszawą w celach inwestycyjnych i wziąć auto w leasing
2. Kupić auto za gotówkę i nie mieć działki
Skłaniam się do opcji nr 1.
#inwestycje #finanse
1. Działkę budowlaną gdzieś pod Warszawą w celach inwestycyjnych i wziąć auto w leasing
2. Kupić auto za gotówkę i nie mieć działki
Skłaniam się do opcji nr 1.
#inwestycje #finanse

Pozwala sobie świetnie wizualizować przyszłą fabrykę i imho sprawdza się jednak lepiej niż kartka i ołówek, bo ładnie można sobie później wszystko przemieszczać.
Tutaj takie tam moje nieśmiałe pierwsze zabawy w tym: https://drive.google.com/file/d/1F8i2MX5Er0umEf5FCa8okmwSE_bQW_f7/view?usp=sharing
(powinno działać)
Ogólnie wyobrażam sobie stworzenie sporego template do tego typu gier. Chyba nawet można to integrować z bardziej zaawansowanymi zabawkami, a wtedy mógł by przeliczać sam wszystko... ale jeszcze nie wiem bo odkryłem to przez przypadek ;)
źródło: comment_sVcobUWSoMRenRYlUgtdhPcs87k9d2mV.jpg
PobierzRobienie czegoś takiego to fajna zabawa, ja raz specjalnie odpaliłem fotoszopa by narysować sobie pędzlem co i jak, ile potrzebuję. Ale zauważyłem że te kalkulatory na necie (niektóre generują od razu takie wykresy/diagramy w graficznej formie) też są świetne, jednakże unikam bo zabawa jest lepsza jak samemu się wylicza. W ch00j szanuję :)