Aktywne Wpisy

Qurvinox +107
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

Do tego doszedł też ficzer który miał być dodany w dopiero w kolejnej wersji - ukrywanie nieotagowanych wpisów.
Miłej nocki, 1 rano więc spadam do spania (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#otwartywykopmobilny
btw czy idzie poprawić dodawanie zdjęc?
wydaje mi się, że oficjalna apka ustawia je w poziomie.
a druga sprawa to nie da się podmienić/dodać zdjęcia w czasie edycji, tylko to już chyba i w oficjalnej nie działa.
@a__s: w taki sposob informuje sie spolecznosc o podjetych akcjach, whstepujacych utrudnieniach i czasie w jaki zostana rozwiazane
@feelfree: nie dosc ze stworzyles lepsza apke od oficjalnej (i to w krotszym czasie), to jeszcze lepiej o wszystkim informujesz XD
@feelfree: o stary, nigdy nie używałem apki do wykopu, ale właśnie zacznę. Ja pierdziele, jakie mistrzostwo ta opcja.
Bohater na którego nie zasługujemy (。◕‿‿◕。)
@feelfree: @BQP: wszystkie wysrywy z nocnej można ukryć 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A tu widzę wpis :)
A tak zapytam bo nie znam się na tym, to wykop coś zmienił i apka ma problem czy w apce jakaś pluskwa milenijna zadziałała?
Intktórego używałem do trzymania numeru id powiadomienia w pamięci może maksymalnie pomieścić liczbę o wartości 2^31-1. Numery id powiadomień wczoraj przekroczyły tą liczbę, więcIntnie był już w stanie ich pomieścić, powodując crash.