Aktywne Wpisy

Mawak +73
Właśnie kłócę się z dziewczyną. Ona w porywie złości tak trzasnęła drzwiami zamykając się w pokoju że wypadł bolec z zawiasu i spadły drzwi. Kłótnia nie kłótnia ale jesteśmy w domu jej rodziców i drzwi naprawić trzeba. Ona zła na mnie #!$%@?ła nie żebym się nie dotykał bo ja cytując "nawet nie masz pojęcia jak te drzwi działają" xD
Po 15 minutach walki oparła drzwi o ścianę i jebla tym bolcem w
Po 15 minutach walki oparła drzwi o ścianę i jebla tym bolcem w

Tak obserwuje lordozę i tucznika, to szczerze mogę powiedzieć, że Rafonix może i jest jaki jest, ale jeszcze jakoś się reprezentuje w porównaniu do grubasa. #!$%@?łko ma całkiem git, fura w leasingu, do fame mma go tam po znajomości zawsze wepchną, a tucznik? Otoczony menelami, nikt go nigdzie nie chce bo wstyd, dodatkowo wziął sobie do ruchania jakąś niby psychofanke, która nie wiem czy w ogóle ma 17 lat i wygląda przy

Kogo wykopowicze najbardziej nienawidzą?
@roofi27: Nie wierze, czy ja dobrze widzę?! Teraz to mnie zaskoczyłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Jednak troche tej głupoty ci zostało w tej "dorosłej" główce.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może jednak nie jest przydupasem rafona ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jutro się nawzajem po #!$%@?.
@Mr_Squno: Dawno nie widziałem wpisu gdzie ktoś bronił tucznika. Po za tym, prawie każdy o nim zapomniał.
@roofi27: Nawet nie zaczynaj ty zwyrolu, nie podpuścisz mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@roofi27: Po za analną aferą nic ciekawego nie ma. Jak to mówią "tag umarł"
@MirsonPL69 @roofi27 Zostawie was samych, miłej zabawy. Jutro do was dołączę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę się mylić, ale na to wygląda. Dużo osób stosuje taką taktykę np. Polaczyna