@Bajer1515 a jak wchodzisz w opcjach baterii to ile system android pożera ci procent? U mnie cały czas jest 37-40. Wydaje mi się że dużo. A aplikacji w tle nie mam zbyt duzo. Aplikacje ogólnie pożerają 70%
Najlepiej wejdz w wykresy i porownaj sobie poziome paski: wybudzony i ekran wlaczony. Jesli tego wybudzonego jest duzo wiecej, to znaczy ze jakas appka nie pozwala przejsc telefonowi w tryb czuwania.
Najczesciej jest to spowodowane przez update softu i aplikacje ktora sie z------a mulem, wybudza telefon non stop, dziala w tle nieproszona itd, albo przez jakis systemowy modul, ktory rowniez sie zawiesil
Nie macie problemu z baterią w redmi 5 plus po ostatniej aktualizacji? Strasznie słabo mi telefon trzyma po tej aktualizacji... Jakieś wieści?
@PurpleHaze
Najlepiej wejdz w wykresy i porownaj sobie poziome paski: wybudzony i ekran wlaczony.
Jesli tego wybudzonego jest duzo wiecej, to znaczy ze jakas appka nie pozwala przejsc telefonowi w tryb czuwania.
Najczesciej jest to spowodowane przez update softu i aplikacje ktora sie z------a mulem, wybudza telefon non stop, dziala w tle nieproszona itd, albo przez jakis systemowy modul, ktory rowniez sie zawiesil