Aktywne Wpisy
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I teraz ten wąż już przegiął. W ostatnim meczu Juventusu z Cagliari młody napastnik Moise Kean był ofiarą rasizmu, przez cały mecz kibice z Sardynii kierowali ku niemu małpie odgłosy za każdym razem gdy dotykał piłki. Młody zachował spokój i kiedy strzelił w końcówce meczu bramkę po prostu stanął przed nimi. Nic nie krzyczał, nie wykonał żadnego obraźliwego gestu, po prostu stanął przed kibicami którzy go obrażali cały mecz. Oczywiście ci nie wytrzymali, zaczeli rzucać przedmiotami na boisko, buczeć jeszcze głośniej, mecz na chwilę został przerwany.
Co na konferencji powiedział dzban Bonucci? "Wina leży po obu stronach, gdyby nie celebrował przed ich fanami nie doszłoby do tego." Celebrował? On dosłownie przed nimi stał, zresztą co to za #!$%@? logika żeby zwalać winę na ofiarę. Bonucci z jednego z najlepszych i najbardziej szanowanych obrońców na świecie stał się zatrutym wężem i zwykłym dzbanem. Nikt cię Leo nie chciał w Juve, pamiętaj.
#pilkanozna #juventus #seriea #rasizm
Tak. Raz to tylko słowa a dwa - niekoniecznie związane są z kolorem skóry a tylko przynależnością klubową. Demonstrując otwarcie swoje stanowisko daje przyczynek do podpalenia beczki z prochem.
Przecież zawodnicy na boisku są często "ofiarą" wszelkiej maści obelg. Okrzyki rasistowskie bardzo często nie wynikają z rzeczywistych uprzedzeń a stanowią tylko pretekst do wyzwisk. Generalnie - chamstwo jest na
@mlnrz: Przecież wyraźnie napisałem że ma reagować, w rozsądny sposób, tak jak zrobił to Kean.
@mlnrz: Małpie odgłosy są związane z przynależnością klubową? Jak to wydedukowałeś?
@mlnrz: Czyli jak