Wpis z mikrobloga

Cholera, chyba Janusze z Allegro robią mi bambuko pod kopułą. Na fotkach z tej aukcji widać myszkę i z niebieskim elementem i bez. Rozumiem że nie znają się i wsadzają zdjęcia myszki Proteus Core na aukcję myszki Proteus Spectrum, która tego niebieskiego dzyndzla nie ma? I kupując Proteus Spectrum, dostanę Proteus Spectrum, bez tego kolorowego piździelca i oświetlenie RGB, tak?
https://allegro.pl/oferta/myszka-gamingowa-logitech-g502-proteus-spectrum-7732615162
#pytanie #pcmasterrace #komputery #informatyka
supra107 - Cholera, chyba Janusze z Allegro robią mi bambuko pod kopułą. Na fotkach z...

źródło: comment_mXwYR3RK91CbOuYfWqXDodsjseCkZLLX.jpg

Pobierz
  • 7
No nie jestem pewien czy G502 jest teraz sprzedawany z tym niebieskim ozdobnikiem czy nie, i dlatego się pytam.

@supra107: Generalnie RGB zastąpiło wersje pierwszą. Ale widziałem, że normalnie w sklepach nadal są dostępne wersje pierwsze tylko z niebieskim światłem. Więc teraz są dostępne aż 3 wersje g502. Pierwsza z niebieskim światłem. Druga to RGB i trzecia z dopiskiem HERO z innym sensorem.
@supra107: Cena tej myszki to około 180zł w okazjach amazonu (pojawiają się co jakiś czas) Na sklepie G2A jest nawet taniej link imho szkoda czasu na januszy alledrogo. Na allegro w ciagu pierwszych sekund czytania opisu produktu wiesz czy sprzedaje go osoba obeznana w temacie czy jakiś lewus co dowiedział się z tv o rosnącym e-commerce.