Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +174
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
lormont +14
Jaki jest sens kupowania mieszkania w Krakowie skoro w jest tam niewiele taniej niż w Warszawie, a w Warszawie jest dużo większy rynek pracy?
#nieruchomosci #warszawa #krakow
#nieruchomosci #warszawa #krakow
Dwa tygodnie temu została zgwałcona i pobita moja ex do tej poty leży w szpitalu. Pomimo tego że nie jesteśmy już razem poczułem się jakbym umierał w środku, i chodze cały czas zamulony z wyrzutami sumienia. W tym tygodniu jakiś chłopak wyskoczył z okna i spadł pare metrów od mojej aktualnej dziewczyny (podobno zginął w szpitalu) Od tego czasu nie moge się z nią dogadać, jest cały czas roztrzęsiona, nie chce ze mną rozmawiać ani przebywać w nikogo towarzystwie. Proponowałem jej wizyte u psychologa ale odebrała to jako próba ataku w jej strone i jeszcze się na mnie obraziła ( ͡° ʖ̯ ͡°). Czuje się jakbyśmy się od siebie oddalali i jest mi z tego powodu tak bardzo źle że nie moge normalnie funkcjonować. Nie jestem z moją ex już prawie od roku a i tak to strasznie przeżywam i mam z tyłu głowy to co sie stało, jednocześnie chciałbym być jak najbardziej nastawiony optymistycznie zeby pomóc mojej aktualnej dziewczynie ale coraz bardziej czuje się bezsilny i trace powoli nadzieje, że jestem w stanie chociaż troche jej pomóc. Co byście zrobili na moim miejscu bo ja już nie mam kompletnie sił ani pomyśłu jak jej pomóc. Przepraszam że tak to chaotycznie napisałem ale nie moge aktualnie sklepać nawet poprawnie zdania.
#zwiazki #depresja #problem #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
A teraz serio, bardzo dobrze, że zaproponowałeś wizytę u psychologa, a jeśli zaproponowałeś wspólną wizytę to już całkiem wspaniale. O problemach trzeba rozmawiać. Jeśli masz jakikolwiek talent literacki to przerób to co napisałeś do nas na list do niej, biorąc pod uwagę twój stan psychiczny łatwiej