Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +2
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
KsiezniczkaDunia +13
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
#vectra #budownictwo #koparkowyidzpanwchuj
Komentarz usunięty przez autora
A potem przerabiaj tam coś i się można u----ć po uszy zanim w ogóle zaczniesz właściwą pracę. Ale o czym my tu piszemy, ludzie na etapie projektowym
W zeszłym roku zatrudniłam gościa do przekopania ogródka w celu poszukiwania rury odpływowej. No... przekopał, pod koniec się wkurzał, że kopie i kopie a nic nie ma. Rura w ogóle nie wychodzi spod budynku, dopiero kamera wziernikowa nam to powiedziała xD
1. Jak nie było na planie to operator może mieć to w dupie
2. Kabel przeważnie jest w rurce hdpe + czasami rura osłonowa- mimo to nawet dla najmniejszych koparek, nie stanowi to żadnego problemu. Raczej nie ma szans by go wyczuc z kabiny :)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WuDwaKa:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.tvn24.pl/wroclaw,44/przecial-kable-i-odcial-lacznosc-policji-wojska-i-sadu,569587.html
@rozowatoxa:
Może poczekaj aż się ktoś zgłosi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinno się robić tak jak Pan Bóg przykazał. Po wkopaniu kabla przejść z lokalizatorem i dokładnie go wrysować na mape.
@temokkor:
W sądzie. Niestety jak to polskie sądy jeśli sprawa się zakończyła to po latach i nie widzę wyniku w sieci.
0 wyników w google o tej sprawie po 2015.
@Pejnkiller: nie strasz, bo nie chcę po nocach siedzieć i pilnować budowy xD