Aktywne Wpisy

Dowiadujecie się się, że wasza kobieta przyprawia wam rogi.
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak takie coś naprawić? Sypie się to, wiec chyba to jakiś gips.
#zrobtosam #kiciochpyta #budownictwo
źródło: comment_rCwmkvEgqoG8H7OvNJhFWvwF9wLugIJA.jpg
PobierzZaszpachluj masą szpachlową za pomocą szpachelki... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kukulec papier ścierny do wyrównania szpachli w ubytku? No i jakiej najlepiej granulacji?
Dwie dziurki w ścianie a koleś w internetach pyta co ma począć, nie wiem czy się wygłupiasz czy faktycznie taki zniewieściały jesteś
@Hohlik7: jak zaszpachlujesz, wytrzesz papierem ściernym to przed malowaniem zagruntuj, zobacz sobie mario budowlańca na yt on w dużym skrócie pokazuje takie pierdoły
@Hohlik7: Po co wojsko, wystarczy by w organizmie nie przeważał estrogen
@Evert: Po c--j wyolbrzymiasz i zaczynasz manipulować
Przecież tu nie chodzi o zabicie niedźwiedzia na obiad tylko o k---a dwie dziurki na scianie i płacz..."pomóżcie, co robić"
@Kukulec
Dzięki pany, zdrowia życzę
@Hohlik7 Tylko tym papierem ściernym nie szoruj jak p------y bo jeszcze większą dziurę zrobisz. To z wyczuciem trzeba
@Hohlik7: Nie chcę być zaczepny, dlatego od razu napisałem, ze nie wiem czy żartujesz czy mówisz poważnie
Kup białą gładź w małych torebeczkach, dziurki czymś zmocz by lepiej wiązało, np. woda na pędzelku, pewnie masz taki do make up`u :-)
Do gładzi dodaj wody, nałóż na dziurę i rozcieraj w każdym kierunku (nie w jednym)
Poczekaj
@Uccuriel: Jaki męski o czym ty synek bredzisz, jak wy chcecie wejść w związek załozyć rodzinę, jak macie problemy z dziurką w ścianie i z wbiciem gwoździka, no kuźwa litosci.
To nie jest jakiś wyczyn, by być alfa męski, to k---a zwykła czynność, powaznie az tak z wami źle?
Kup mase akrylowa w tubce i napierodl jej tam, wyrownaj szpachelka i nara.