Wpis z mikrobloga

@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: no chłop to powinien być chłop, zębami zedrzeć tynk aby uwydatnić fakturę która zwiększy przyczepność tynku maszynowego który to będzie sypał do ryja i nosem wydmuchiwał
@Hohlik7: jak zaszpachlujesz, wytrzesz papierem ściernym to przed malowaniem zagruntuj, zobacz sobie mario budowlańca na yt on w dużym skrócie pokazuje takie pierdoły
  • Odpowiedz
no chłop to powinien być chłop, zębami zedrzeć tynk aby uwydatnić fakturę która zwiększy przyczepność tynku maszynowego który to będzie sypał do ryja i nosem wydmuchiwał

@Evert: Po c--j wyolbrzymiasz i zaczynasz manipulować
Przecież tu nie chodzi o zabicie niedźwiedzia na obiad tylko o k---a dwie dziurki na scianie i płacz..."pomóżcie, co robić"
  • Odpowiedz
zapytałem o proces w jaki sposób się to naprawia. Ale dobrze o tym wiesz, tylko chcesz być zaczepny.

@Hohlik7: Nie chcę być zaczepny, dlatego od razu napisałem, ze nie wiem czy żartujesz czy mówisz poważnie
Kup białą gładź w małych torebeczkach, dziurki czymś zmocz by lepiej wiązało, np. woda na pędzelku, pewnie masz taki do make up`u :-)
Do gładzi dodaj wody, nałóż na dziurę i rozcieraj w każdym kierunku (nie w jednym)
Poczekaj
  • Odpowiedz
O jaki Pan męski! Gościu zapytał jak ma zrobić coś czego nigdy wcześniej nie robił a ty go jedziesz.

@Uccuriel: Jaki męski o czym ty synek bredzisz, jak wy chcecie wejść w związek załozyć rodzinę, jak macie problemy z dziurką w ścianie i z wbiciem gwoździka, no kuźwa litosci.
To nie jest jakiś wyczyn, by być alfa męski, to k---a zwykła czynność, powaznie az tak z wami źle?
  • Odpowiedz