Wpis z mikrobloga

@anonymous_derp: na przyszłość pójdź do Lidla albo biedry i tam mają takie steki pakowane kup sobie taki rostbef albo antrykot, nie musi być polędwica. tylko nie wkładaj do lodówki musi być w temp pokojowej. Rozgrzeje patelnię na maksa posyp stek solą podlej tłuszczu i po 3 minuty z każdej strony. Jak zdejmiesz to odłóż na 5 minut. Smacznego
@Quesedilla_dostojewski: @anonymous_derp: kuuurwa nigdy się nie soli steka przed patelnią. Na początku tylko pieprzysz.
Patelnia z grubym dnem, albo pociąć na cieniutkie minute-steaki jak chcesz mieć medium rare.
Stek jest jak kobieta - jak zaczyna krwawić przewracasz na drugą stronę. - To jest najlepszy przepis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw te steki z biedry faktycznie dają radę w tej cenie, a do tego mogą leżeć w
@#!$%@?: pieprz tez po bo pali sie na patelni. Wystarczy posolic i popieprzyc przed zawinieciem w sreberko i super przechodzi aromat. naturalnie gruboziarniste swiezo mielone.