Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
AIicja +2
Chcę przebranżowić się na IT, czego obecnie warto się uczyć?
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
#rower #pokazrower #chwalesie #mtb #canyon
edit: Tak teraz pomyslalem, do regulacji cisnienia?
kolor najlepszy jaki może być!
@macadamia:
piggyback - "dodatkowy" zbiorniczek na olej
@Kaarlo: a shitshifter jeszcze działa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygląda zajebiście. To 5.0CF?
Ale canyona nie kupuje się w Polsce
@HarrisonBond: Da radę ^^
Problem z gwarancją
Najbliższy dobry serwis w Berlinie ten w Szczecinie to porażka nie da się tam nic naprawić
Rower jest przecudnowy do czasu aż nic się nie zepsuje
sama szukam teraz fulla i canyony są piękne ale mają jedne spory minus
Mam dwa rowery od nich (szosa i mtb). W przypadku jakichkolwiek problemów polski oddział zrobi wszystko, żebyś musiał zapłacić za naprawę.
Ja sam miałem dwa przypadki:
1. rower przyjechał z uszkodzoną (krzywą) tarczą. Canyon powiedział, że mam sobie ją wyprostować i oni zapłacą za wyprostowanie. Nie docierało do nich, że nie interesuje