Wpis z mikrobloga

81/100 #100rajstopchallenge
Czarne pończochy z grubym pasem koronki i kokardką z tylu.
Wyglądają baaardzo ładnie, ale niestety nie wiem czy to wina tego paska wstążeczki z tylu czy po prostu słabego silikonu a może faktu ze to rozmiar 3/4, ale zupełnie nie trzymają się nogi, po 20 minutach zaczęły się już odklejać, a potem to już nawet nie dało się w nich chodzić, bo spadały na wysokość kolana ;< Dokładnie ta sama sytuacje mam z ponczochami z F&F i nawet pas nie pomaga, bo się po prostu odklejają i rolują :( Mimo tego wrzucam zdjęcie opakowania i modelu w komentarzu.
chrystusie - 81/100 #100rajstopchallenge 
Czarne pończochy z grubym pasem koronki i k...

źródło: comment_YPCuQg15dbuBBcCOQps8bWTNT4EeuavC.jpg

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chrystusie: Zdjęcie good, a co do rozmiarów butów, to ostatnio przymierzam dwie pary buciorów tej samej marki. Nawet obok siebie stały. Mam rozmiar generalnie między 44 a 45. I przymierzam jedną parę 44 i dobre. Z drugich biorę i... małe. Biorę 45 i... lekko małe. Wtf? Chyba Chińczyki jak klepią te buty, to się im pierdzieli. Swoją drogą kupowanie takich butów jak na zdjęciu musi być jeszcze trudniejsze. Bo stopa
  • Odpowiedz
@chrystusie: jednego mogę Ci pogratulować, prawdopodobnie jako pierwsza dziewczyna ukończysz swój challange. Najgorsza była ta "codzienna biurwa" - wyciekły fotki jej dupska, które sama (lub jej facet) kiedyś zapodała i focha z------a.
  • Odpowiedz