Wpis z mikrobloga

81/100 #100rajstopchallenge
Czarne pończochy z grubym pasem koronki i kokardką z tylu.
Wyglądają baaardzo ładnie, ale niestety nie wiem czy to wina tego paska wstążeczki z tylu czy po prostu słabego silikonu a może faktu ze to rozmiar 3/4, ale zupełnie nie trzymają się nogi, po 20 minutach zaczęły się już odklejać, a potem to już nawet nie dało się w nich chodzić, bo spadały na wysokość kolana ;< Dokładnie ta sama sytuacje mam z ponczochami z F&F i nawet pas nie pomaga, bo się po prostu odklejają i rolują :( Mimo tego wrzucam zdjęcie opakowania i modelu w komentarzu.
chrystusie - 81/100 #100rajstopchallenge 
Czarne pończochy z grubym pasem koronki i k...

źródło: comment_YPCuQg15dbuBBcCOQps8bWTNT4EeuavC.jpg

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@chrystusie były niedawno modne takie na płaskim, podobne do twoich też ze sznurkami i one a się jakoś nazywały. Tylko nie pamiętam jak( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojtoon: niestety nie da rady utrzymać czegoś co się po prostu roluje bo jest za szerokie po odklejeniu się :)
@koraki: rzymianki? Ale to sandały raczej
@Stratocaster00: jasne, pewnie to nie ja byłam XDD mnie regularnie widują wykopki w miejscach których mnie nie było od pierwszego dnia challange :)
  • Odpowiedz
@wojtoon: pas nie ma tu nic do rzeczy, pończochy z paskami silikonowymi zachowują się inaczej niż te bez, po prostu są sztywniejsze i się wokół nogi inaczej układają jak spadną
  • Odpowiedz
@chrystusie: ciekawi mnie w Twoich zdjęciach jedna rzecz - skoro nie przeszkadza Ci ze banda sperimarzy trzepie sobie do Twoich zdjec to czemu wstawiasz je za free na jakims wykopie zamias sprzedawac w necie lub portalu do tego służącym. atencja spermiarzy taka sama a tak bys chociaz zarobila...

i nie pisz ze chodzi cos tam te zdjecia maja wyzszy cel bo przeciez doskonale wiemy ze chodzi o atencje i dowartosciowanie
  • Odpowiedz