81/100 #100rajstopchallenge Czarne pończochy z grubym pasem koronki i kokardką z tylu. Wyglądają baaardzo ładnie, ale niestety nie wiem czy to wina tego paska wstążeczki z tylu czy po prostu słabego silikonu a może faktu ze to rozmiar 3/4, ale zupełnie nie trzymają się nogi, po 20 minutach zaczęły się już odklejać, a potem to już nawet nie dało się w nich chodzić, bo spadały na wysokość kolana ;< Dokładnie ta sama sytuacje mam z ponczochami z F&F i nawet pas nie pomaga, bo się po prostu odklejają i rolują :( Mimo tego wrzucam zdjęcie opakowania i modelu w komentarzu.
@wojtoon: niestety nie da rady utrzymać czegoś co się po prostu roluje bo jest za szerokie po odklejeniu się :) @koraki: rzymianki? Ale to sandały raczej @Stratocaster00: jasne, pewnie to nie ja byłam XDD mnie regularnie widują wykopki w miejscach których mnie nie było od pierwszego dnia challange :)
@chrystusie E tam. Ja nie raz widziałem takie pasy na 3-4 zapięcia na stronę i możnaby za ich pomocą podwiesić do nogi worek ziemniaków. Ale fakt, są drogie
@wojtoon: pas nie ma tu nic do rzeczy, pończochy z paskami silikonowymi zachowują się inaczej niż te bez, po prostu są sztywniejsze i się wokół nogi inaczej układają jak spadną
@chrystusie: ciekawi mnie w Twoich zdjęciach jedna rzecz - skoro nie przeszkadza Ci ze banda sperimarzy trzepie sobie do Twoich zdjec to czemu wstawiasz je za free na jakims wykopie zamias sprzedawac w necie lub portalu do tego służącym. atencja spermiarzy taka sama a tak bys chociaz zarobila...
i nie pisz ze chodzi cos tam te zdjecia maja wyzszy cel bo przeciez doskonale wiemy ze chodzi o atencje i dowartosciowanie
@chrystusie: @wojtoon: powiedz sobie szczerze czy myslisz ze nie ma tu wykopkow trzepiacych sobie do tych zdjec? jak juz sie sprzedawac to przynajmniej za dobra cene!
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Czarne pończochy z grubym pasem koronki i kokardką z tylu.
Wyglądają baaardzo ładnie, ale niestety nie wiem czy to wina tego paska wstążeczki z tylu czy po prostu słabego silikonu a może faktu ze to rozmiar 3/4, ale zupełnie nie trzymają się nogi, po 20 minutach zaczęły się już odklejać, a potem to już nawet nie dało się w nich chodzić, bo spadały na wysokość kolana ;< Dokładnie ta sama sytuacje mam z ponczochami z F&F i nawet pas nie pomaga, bo się po prostu odklejają i rolują :( Mimo tego wrzucam zdjęcie opakowania i modelu w komentarzu.
źródło: comment_YPCuQg15dbuBBcCOQps8bWTNT4EeuavC.jpg
Pobierz@koraki: rzymianki? Ale to sandały raczej
@Stratocaster00: jasne, pewnie to nie ja byłam XDD mnie regularnie widują wykopki w miejscach których mnie nie było od pierwszego dnia challange :)
E tam. Ja nie raz widziałem takie pasy na 3-4 zapięcia na stronę i możnaby za ich pomocą podwiesić do nogi worek ziemniaków. Ale fakt, są drogie
i nie pisz ze chodzi cos tam te zdjecia maja wyzszy cel bo przeciez doskonale wiemy ze chodzi o atencje i dowartosciowanie
Wyjdę na białorycerza....ale #!$%@? ci do tego co ktoś robi ze swoimi zdjęciami?
Chcesz zarabiać to zrób sobie zdjęcia i zarabiaj
jak juz sie sprzedawac to przynajmniej za dobra cene!