Wpis z mikrobloga

@szymeg7: Nie wiem, o co te żale. Nawet za najlepszych czasów miesięcznic smoleńskich (to se ne vrati) Mati miał jakąś dyspensę, bo nigdy go tam nie widziałam.
  • Odpowiedz
@Probz: Dobrze zrobił, ale pis to jednak lewica gospodarcza, bo prawica nie rozdaje pieniędzy biednym przez socjale.
Religia nie powinna mieć nic wspólnego z polityką, bo średniowiecze już minęło. Basta
  • Odpowiedz
@SpeedyG: Lewica gospodarcza, prawica obyczajowa. Od wielu lat w polityce występują co najmniej te dwie osie na których umiejscawia się partie. Liniowy podział prawica-lewica nie ma już większego sensu. Ten PIS gospodarczo niewiele odbiega od Partii Razem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@szymeg7: data jak każda inna, jakby tak chcieć patrzeć na rocznicę, to się okaże że nic nie można w kraju zrobić, bo coś się wydarzyło x lat temu i nie wolno xD
No ale turboprawaki, wymagacie od nich myślenia i logiki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Probz: A co ma tu prawica, psychoprawica, libtardy czy bolszewicy do rzeczy? To jest rocznica śmierci twojego prezydenta tłuku. A jak to nie był twój prezydent to oddaj paszport, spakuj się i w---------j do rajchu, nikt cię tu nie trzyma.
  • Odpowiedz
  • 2
@wykopowiczka69 Nie mój prezydent i nigdy się z nim nie utożsamiałem, to po pierwsze. Po drugie, nie będziesz mi mówiła co mam robić, więc takie mundrości to sobie zachowaj dla siebie, ok?
  • Odpowiedz