Aktywne Wpisy
Co jest lepsze:
1. Dwa duże monitory
2. Zajebiście szeroki monitor, np: samsunga CRG9
Obecnie mam 2 duże monitory + macbook , i cenię sobie setup. 2 niezależne monitory pozwalają mi mieć różne aplikacje na raz otwarte, możliwość przewijania desktopów po monitorze itp.
A jak to wygląda jak ma się jeden monitor na #mac? Jak zmieniam desktop to zmienia mi się cały ekran czy można ustawić że np. pół monitora to
1. Dwa duże monitory
2. Zajebiście szeroki monitor, np: samsunga CRG9
Obecnie mam 2 duże monitory + macbook , i cenię sobie setup. 2 niezależne monitory pozwalają mi mieć różne aplikacje na raz otwarte, możliwość przewijania desktopów po monitorze itp.
A jak to wygląda jak ma się jeden monitor na #mac? Jak zmieniam desktop to zmienia mi się cały ekran czy można ustawić że np. pół monitora to
Po roku zlewania jej z mojej strony, chyba coś w końcu zrozumiała.
Niby teraz ona bardzo żałuję 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Od jakiegoś czasu (2-3 mieś)
Kręci się obok mnie, nawiązuję kontakt wzrokowy, zagaduje...
Tylko boli mnie to że tak nagle zerwała naszą relację, podobno się czegoś przestraszyła, ale #!$%@? wie czego, może to była tylko wymówka?
Po fali beki jaką pocisnąłem naszedł czas na przemyślenie tego wszystkiego, w sumie podoba mi się ta sytuacja, teraz to ja mam ją w garści, a nie ona mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
What to do?
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowypasek #niebieskipasek #zwiazki
Wyruchaj i zostaw.
Owszem, może zachowuję się jak typowy "fafarafa" ale przy niej kompletnie miękłem, może zbyt dobrze ją traktowałem (xd)
@oddawaj_kredki: zapytaj się w takim razie czego się przestraszyła że ci dała kosza. Tak będzie najłatwiej xD Przecież kiedy kobieta mówi jakieś niestworzone i niewyjaśnione rzeczy to zwykle oszukuje. Faceci też tak robią ale zwykle gorzej im to wychodzi
Komentarz usunięty przez autora
Przyznam ci rację za bardzo idealizuję.
Już zapomniałem jak ciężko przeżyłem nasze rozstanie.
W sumie nie raz słyszałem o #rozowypasek która zostawiła ziomka po raz drugi, po jej "wielkiej" zmianie.
Po roku od nagłego zerwania kontaktu w poważniejszej relacji jedyna szansa, na jaką zasługuje to szansa na wyruchanie szympansa... Bądź człowiekiem.
Na pewno - zrozumiała, że atencja się nie zgadza.
To zrozumiałe, ja też żałuję,
@oddawaj_kredki: (╯°□°)╯︵ ┻━┻
( ͡º ͜ʖ͡º)
Podchodzę mówię że chciałbym pogadać dobrze wie o czym, powiedziała że nie chce rozmawiać. Dobra, myślę sobie "Może okres albo inne cuda na kiju, poczekam jakiś czas" po 2 tygodniach znowu ta sama sytuacja.
Raczej była moją dziewczyną (bo czym innym? XD)
Chodzimy do technikum, raczej już nie gówniarzeria jak gimnazjum ( ͡
piszesz ze masz ją w garści ale nadal to ona ma ciebie
Nie uwazasz ze normalna dziewczyna napisalaby do ciebie wiadomosc nawet typu "co tam' zamiast bawic sie w gadanie z twoim kumplem? wiem ze ona ci sie podoba itd ale jak wedlug mnie to jakas dziecinada zeby gadac z twoim kumplem i żenada
Jakby jej tak zalezalo to
Czas wszystko załatwi.
Po głębszym namyśle, doszedłem do wniosku że lepiej zostawić ją ze swoim światem samą.
Skupię się na szukaniu kobiety pewnej siebie i takiej która wie czego chce od życia.