Wpis z mikrobloga

Warto dawać lasce drugą szansę po roku kiedy nagle urwała kontakt?
Po roku zlewania jej z mojej strony, chyba coś w końcu zrozumiała.
Niby teraz ona bardzo żałuję ( ʖ̯)
Od jakiegoś czasu (2-3 mieś)
Kręci się obok mnie, nawiązuję kontakt wzrokowy, zagaduje...
Tylko boli mnie to że tak nagle zerwała naszą relację, podobno się czegoś przestraszyła, ale #!$%@? wie czego, może to była tylko wymówka?
Po fali beki jaką pocisnąłem naszedł czas na przemyślenie tego wszystkiego, w sumie podoba mi się ta sytuacja, teraz to ja mam ją w garści, a nie ona mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
What to do?
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowypasek #niebieskipasek #zwiazki
  • 20
@Slawek09 Hmmm, może też prawda. Zdesperowany nie jestem, próbowałem z innymi dziewczynami, ale to nie jest to... Spodobał mi się bardzo jej charakter, inteligencja. Nie lubię przebywać z laskami głupszymi ode mnie.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@oddawaj_kredki

Warto dawać lasce drugą szansę po roku kiedy nagle urwała kontakt?

Po roku od nagłego zerwania kontaktu w poważniejszej relacji jedyna szansa, na jaką zasługuje to szansa na wyruchanie szympansa... Bądź człowiekiem.

Po roku zlewania jej z mojej strony, chyba coś w końcu zrozumiała.

Na pewno - zrozumiała, że atencja się nie zgadza.

Niby teraz ona bardzo żałuję ( ʖ̯)

To zrozumiałe, ja też żałuję,
@oddawaj_kredki: gosciu, a moze napisz cos wiecej? co to znaczy ze nagle urwala kontakt? byla twoja dziewczyna czy tylko kolezanka? rzucila cie czy po prostu przestala odpisywac? To w koncu ona zerwala kontaktu czy ty rok ją zlewałeś? ile wy macie lat? gdzie ona kręci się obok? W sensie w szkole, w pracy?
@Piotero1 Po prostu urwała, po kilku dniach po tym jak przestała dawać jakiekolwiek oznaki życia postanowiłem z nią porozmawiać.
Podchodzę mówię że chciałbym pogadać dobrze wie o czym, powiedziała że nie chce rozmawiać. Dobra, myślę sobie "Może okres albo inne cuda na kiju, poczekam jakiś czas" po 2 tygodniach znowu ta sama sytuacja.
Raczej była moją dziewczyną (bo czym innym? XD)
Chodzimy do technikum, raczej już nie gówniarzeria jak gimnazjum ( ͡
@oddawaj_kredki: nie uwazasz ze to po prostu dzieciniada? bo tak to wygląda.
piszesz ze masz ją w garści ale nadal to ona ma ciebie
Nie uwazasz ze normalna dziewczyna napisalaby do ciebie wiadomosc nawet typu "co tam' zamiast bawic sie w gadanie z twoim kumplem? wiem ze ona ci sie podoba itd ale jak wedlug mnie to jakas dziecinada zeby gadac z twoim kumplem i żenada
Jakby jej tak zalezalo to
@oddawaj_kredki: może już troche przesadzasz tym razem w inną stronę. Równie dobrze możesz znalezc niesmiala ktora bedzie wiedziala czego chce. Jesli ta o ktorej napisales odezwalaby sie do ciebie i chciala sprobowac to teraz odmowisz?