Aktywne Wpisy
Mieszkam z żoną i dzieckiem na 75 m kw. (3 pokoje). W ciągu paru lat praktycznie wszyscy moi znajomi z dziećmi wynieśli się z tego osiedla. Jeden kupił dom 150 metrów, drugi i trzeci mieszkania po 100 metrów. Wszyscy zostawili sobie poprzednie mieszkania (65-75 metrów) na wynajem. Zaczynam miec wrażenie że mam najgorsze warunki mieszkaniowe z ludzi których znam. Ostatnio jedna osoba o moich 75 metrach powiedziała "mnie by było w takim
Buli98 +102
bakston chce się wykopkom przypodobać #famemma
https://www.olx.pl/oferta/wynajme-kawalerke-blisko-centrum-CID3-IDy2pvX.html#cf75e93ac0;promoted
#lublin #januszebiznesu #cebuladeals #mojewymarzonemieszkanie #januszewnetrz #extremehomemakeover #domniedopoznania ##!$%@? #kawalerka #deweloperka #nieruchomosci #apartamentyboners #mieszkanie #mieszkania #mieszkaniadowynajecia #mieszkajzwykopem #heheszki #bogactwo
#mieszkanie
U nas we Wrocku za taką kawalerkę musisz płacić przynajmniej 4 tys zl miesięcznie, oddać nerke na kaucję i zaakceptować obecność 6 innych lokatorów. Atutem jest to że jak dobrze zagadasz to pozwolą Ci trzymać psa w mieszkaniu :-)
Oczywiście to po znajomości, bo tak z ulicy to pewnie trochę drożej ci wyjdzie :-)
@Kyuumeitai: no to nie wiem co Wy w niej trzymaliscie, ja mam taka klasyczna 2metrowa lodowke na 2 osoby i czasem nie ma miejsca zeby cos do niej upchac, o zamrazalce nie wspominajac