Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +245
#mikrokoksy #dieta
#silownia
Tylko KIELECKI!!!
majonez- tylko winiary, najlepiej widać to przed wielkanocą kiedy półki po winiary puste a innych majonezów pełne półki, ludzie wolą jechać na drugi koniec miasta po jedyny dobry majonez niż kupić krakusa czy innego rolnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kamyk_: wręcz przeciwnie, ostrożnie licząc tłuszcz można sprawić że będzie fit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@peetee: https://www.frisco.pl/pid,6477/n,hellmanns-majonez-light/stn,product
280kcal/100g ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bojowkawiniary
@drylownicadomalin: no tak to nie wygląda. Właśnie Kielecki jest zawsze na półce bo się go dużo zamawia, bo schodzi. A Winiary jak stoi na półce pół roku, 2
Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co mówisz, widzę ile tego przyjeżdża do żony do marketu, 2 palety przed świętami lekko zejdą , na co dzień również większą ilość Winiar się sprzedaję. Tak samo w gastronomii, do dekorowania garmażerki większość zakładów używa Winiar (tu akurat chodzi o gęstość i łatwiej się utrzymuje jak polejesz np. Schab ze śliwka żelatyną). Jednak dochodzę do wniosku, że jest to też zależne od regionu,