Wpis z mikrobloga

Mam mały pro-tip dla grających, niektórzy bossowie nie radzą sobie ze spamowanym atakiem "cięcie kruka" (pomogło mi to dużo przy Pani Motyl). Chociaż teraz i tak się męczę z Genichiro Ashiną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#sekiro #gry
  • 9
  • Odpowiedz
@AzazulPazuzu: akurat najgorsze jest dotrwać do trzeciej fazy z jakimś większym zapasem życia/leczenia, bo sama trzecia faza to już lekki spacerek, ale jak pierdyknie to przydałoby się mieć czym wyleczyć.
  • Odpowiedz
@Jebiasz: "Trzecia faza to już lekki spacerek"... dziękuje za taki spacerek :D Do trzeciej fazy dochodzę już bez dużego problemu, ale to co się w niej dzieje to ciężko ogarnąć (te pioruny!!!).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@michael323: zaraz odpalam i będzie bity. Jak kilka razy dotarłem do trzeciej fazy to ani razu mnie jeszcze tymi piorunami nie trafil. Gorzej, że ciągle mam przyzwyczajenie z Bloodborne, gdzie trzeba atakować jak opętany i w Sekiro często dostaje przez to #!$%@?.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jebiasz Męczyłem się 2h. Do trzeciej fazy dochodzę bez problemu ale potem nie ogarniam. Nie ma czasu kiedy się leczyć i nie wiem w sumie jak omija się te pioruny. Raz odskakuje w bok i działa, a raz nie. Prawie go już ubiłem, prawie ( ͡º ͜ʖ͡º) Jutro na świeżo może uda mi się go pokonać.
  • Odpowiedz