Aktywne Wpisy
MarianJanusz +11
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
eaxata +49
Nie piję prawie od miesiąca i dzisiaj mało brakowało, a bym się #!$%@?ł, ale jednak walka nadal trwa. Nawet browary kupiłem już, ale stało się coś, co mnie odwiodło od tego pomysłu. Mianowicie spotkałem starego znajomego, który mi powiedział, że widać i słychać po mnie, że przestałem pić. A nigdy wcześniej z nim nie gadałem ani o tym że chleję, ani o tym że zamierzam przestać, ani o tym że przestałem. Wychodzi
Na swojej stronie otrzymuje regularnie dość wysokie datki i na przykład w takim styczniu wyniosły one ponad 13 tysięcy złotych.
http://www.michalkiewicz.pl/wplaty.php#lista_wplat
Na co przeznacza te pieniądze, że obecnie nie ma na wynajęcie mieszkania?
Zresztą te wszystkie regularne dotacje na stronę wyglądającą jakby zatrzymała się w poprzednim wieku wydają się mi podejrzane.
#michalkiewicz #neuropa #korwin #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Przy takich dochodach bez problemu wynająłby inne mieszkanie w centrum warszawy, a jeśli rzeczywiście ma silną potrzebę pozostać w swoim obecnym mieszkaniu to niech któreś z jego trójki dzieci je wykupi poprzez kredyt, który on spłaci.
To co odpierdziela Stasiu to zwykłe ruchanie ludzi na hajs.
Komentarz usunięty przez autora
Wy nie możecie tego wybaczyć, że Michalkiewicz ogłosił zbiórkę i ludzie wpłacali pieniądze?
Musicie nakręcać te spirale wzajemnej adoracji i przekonywania się, że ci co wpłacali to głupi, a ten co mu wpłacali to oszust?
A z jego wyznawców cisnę bekę, bo trzeba być upośledzonym, żeby go popierać.
Ja wpłaciłem Michalkiewiczowi na zbiórkę pieniądze, no tę na mieszkanie i często słucham jego wykładów, wywiadów, felietonów i jakoś nigdy by mi do głowy nie przyszło, żeby
@Metzger3: Każdy mu może wpłacać ile chce, nie jestem temu przeciwny bo to nie moje pieniądze. Uważam jedynie tych ludzi, którzy wierzą, że osoba zarabiająca 15-30k miesięcznie nie ma na najem za idiotę/debila.
Nigdzie nie powiedział, że go nie stać na wynajem. Powiedział, że go nie stać na WYKUP.
Odróżniasz te rzeczy?
W którym dokładnie momencie porównał ofiarę do #!$%@??
No pokaż mi, bo dobrze znam te wideo.
Najlepiej zacytuj zdanie i wskaż czas na wideo w którym ta wypowiedz jest.
@Metzger3: nie będę tego czegoś oglądał. Dopiero co jadłem, nie chcę się zrzygać.
@Metzger3: niech wyjdzie na ulicę. Może znajdzie jakiegoś zboka, który da mu pieniądze jak spódniczkę podciągnie.