Wpis z mikrobloga

Jak to możliwe, że Michalkiewicz nagle udaje biednego dziadzia bez grosza przy duszy?

Na swojej stronie otrzymuje regularnie dość wysokie datki i na przykład w takim styczniu wyniosły one ponad 13 tysięcy złotych.

http://www.michalkiewicz.pl/wplaty.php#lista_wplat

Na co przeznacza te pieniądze, że obecnie nie ma na wynajęcie mieszkania?

Zresztą te wszystkie regularne dotacje na stronę wyglądającą jakby zatrzymała się w poprzednim wieku wydają się mi podejrzane.

#michalkiewicz #neuropa #korwin #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Clefairy - Jak to możliwe, że Michalkiewicz nagle udaje biednego dziadzia bez grosza ...

źródło: comment_HuF3DdN8XauJPwlMv74jz1TKcJunVd9e.jpg

Pobierz
  • 65
@deteriorated: mnie po prostu dziwi, że koleś zarabiający lekko 20 tysięcy+ miesięcznie musi żebrać w internecie i udawać dziada.

Przy takich dochodach bez problemu wynająłby inne mieszkanie w centrum warszawy, a jeśli rzeczywiście ma silną potrzebę pozostać w swoim obecnym mieszkaniu to niech któreś z jego trójki dzieci je wykupi poprzez kredyt, który on spłaci.

To co odpierdziela Stasiu to zwykłe ruchanie ludzi na hajs.
@JakovKarnic: Którzy to wyznawcy Michalkiewicza? Gdzie nazwał ofiarę księdza #!$%@?ą? A dlaczego osoba np. popierająca Michalkiewicza w kwestii penalizacja homoseksualizmu jest nie właściwa i Braun nie miał racji? W ogóle co masz na myśli popierać Michalkiewicza? Znaczy się we wszystkim się z nim zgadzać?

Ja wpłaciłem Michalkiewiczowi na zbiórkę pieniądze, no tę na mieszkanie i często słucham jego wykładów, wywiadów, felietonów i jakoś nigdy by mi do głowy nie przyszło, żeby
@Metzger3: Nie musi mieszkać w tym mieszkaniu i go wykupować, rozumiesz to? Może zwyczajnie sobie wynająć inne, przeznacząjąc na to niwielki ułamek dochodu. Ale woli dać apel do idiotów no wie, że ci mu dają te pieniądze. Sam bym wykorzystał takich idiotów i ja mu się nie dziwie, że tak robi. Śmieje się tylko z tych co mu wpłącają i tyle. troche też zazdroszcze mu zaradności.
@Metzger3: "Miliona złotych to taka panienka jedna z drugą przez całe życie może nie zarobić, a tutaj za jednego sztosa. No to żadne k*rwy nie są tak wynagradzane na całym świecie"

i wskaż czas na wideo

@Metzger3: nie będę tego czegoś oglądał. Dopiero co jadłem, nie chcę się zrzygać.

nie stać na WYKUP

@Metzger3: niech wyjdzie na ulicę. Może znajdzie jakiegoś zboka, który da mu pieniądze jak spódniczkę podciągnie.