Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@jv6kub: tak, jeszcze obciagnij gume na te felgi.

Skad sie biora tacy glupcy

Jak juz sie tak zachwycacie samochodem i felgami, to po c--j obnizacie to tak, ze nadkole zaslania felge?
  • Odpowiedz
@peszmerd: XD zdajesz sobie sprawy że takie auta to projekty i nie jeżdzą na codzień? Że służą w głównej mierze do stania i wyglądania? Gusta są różne, jak dla mnie bije od Ciebie prawiczkiem motoryzacyjnym typu fan nowej skody i jazda na seryjnych oponach z katalogu więc się nie dogadamy
  • Odpowiedz
@jv6kub: ja jestem fanem 30-40 letnich Japończyków ale tej mody na j-----e gleby w trgo typu samochodach uwazam za c--------e, auto mozna a naweyly nalezy obnizyc ale w tym wypadku jest to niesmaczne, samochod wyglada jak by byl uposledzon6
  • Odpowiedz
@poproszekulelajt: oho widze argumenty w dyskusji lvl ekspert, rozumiem ze mam doczynienia z człowiekiem swiatlym i obytym, nie wiem jaki tam masz w domu folklor ale mojego ojca przez 27 lat zycia nie widzialem pijanego bo ma klase i wie kiedy nalezy przestac pic aby nie zrobić z siebie blazna, tak samo jak ja wiem kiedy nalezy przestac obnizac auto aby nie wyglądało c-----o,

nie pozdrawiam bo jestes dzbanem, pewnie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jv6kub: przeciez to wyglada jak gowno, przedstawilem swoje zdanie na ten temat bo chyba o to w tym zdjeciu chodzi? To ty w---------z jakies c-----e teorie
  • Odpowiedz