Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +158
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Taka sytuacja, jest #rozowypasek który się we mnie zakochuje, ja do niej nic nie czuje. Dowiaduje się o tym, odrzucam ją, ale za chwilę uświadamiam sobie, że mi też zależy na innej relacji niż koleżeńska. Tylko, że niestety w przypływie emocji trochę ją wystraszyłem. Da się coś jeszcze z tego poskładać? Eh problemem jest w tym, żeby obydwoje chciało na raz.
#niebieskiepaski #podrywajzwykopem #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdybyś był pewny uczuć do niej to nie dałbyś jej kosza tylko pchał tę znajomość w poważnym kierunku. Nie rób jej złudnych nadziei.
Znajdź kogoś do kogo coś poczujesz a nie bierzesz się za to w taki sposób.
Oboje na tym dobrze wyjdziecie.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}