Aktywne Wpisy

9HYx +373
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.

#tinder #zwiazki
Chcę zacząć podziałać na rynku matrymonialnym.
Mam 167 cm wzrostu. Podawać tą informację w profilu? Z jednej strony śmieci się same wynoszą jak laska przez to da w lewo i nie marnuję swojego czasu i jej ale z drugiej strony nie dam się poznać z lepszej strony bo często jest tutaj #cope ze strony #rozowepaski że po jakimś czasie wzrost im przestał przeszkadzać
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #kiciochpyta #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow dla
Chcę zacząć podziałać na rynku matrymonialnym.
Mam 167 cm wzrostu. Podawać tą informację w profilu? Z jednej strony śmieci się same wynoszą jak laska przez to da w lewo i nie marnuję swojego czasu i jej ale z drugiej strony nie dam się poznać z lepszej strony bo często jest tutaj #cope ze strony #rozowepaski że po jakimś czasie wzrost im przestał przeszkadzać
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #kiciochpyta #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow dla

Proszę o rady.
Dziewczyna posiada Macbooka Air 13 z początku 2015 r. na którym obecnie zainstalowany jest macos El Capitan.
Generalnie chciałbym pomontować trochę w Final Cut Pro, bo niestety pomimo posiadania przeze mnie ultrabooka, zintegrowana grafika na Windowsie w VEGASIE nie daje rady.
Final Cut Pro wymaga z tego co widzę chyba co najmniej wersji MacOS Sierra.
Teraz pytanie warto aktualizować do któregoś z tych systemów czy lepiej dla lapka aby został na El Capitan? Nie chce narobić niepotrzebnego burdelu w tym macu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie opinie na temat tego dlaczego na XPSie 13 w VEGASIE przycina filmy w 2.7 k pomimo poniżej specyfikacji
Intel Core i5-6200U
8 gb ram DDR 3
SSD
Intel HD Graphics 520 - domyślam się, że tu problem jest
@Toczke: ? Chodzi ci o mojave?
@suqmadiq2ama po aktualizacji nie ma odwrotu?
Zrób backup na aktualnym sysyemie, jak ci nie spasuje nowy, to po prostu odtwórz poprzedni z backupu