Aktywne Wpisy
kiszony_Pomidor +90
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Tippler 0
urwa ide na wesele w lecie i pierwsze pytanie z kim idę
a sama idę, n--------e się księciuniu, co mam jakiegoś anona wyciągać i mamusiować czy się dobrze bawi
czy bycie różowym który ma pasje/ambicje/osiągnięcia/jaja (nie dosłownie) < jakikolwiek różowy (nawet karyna) ale mająca jakiegoś sebę?
czy ten kraj jest jakiś p----------y?
tu gdzie mieszkam mam znajomych po 35lat bez ślubu, bez dzieci, jeżdżą se a to na floryde, a to na malediwy, skaczą ze spadochronami, spelniaja marzenia i co, a w #polska to jest #przegryw bo nie ma 3 gówniaków, wesela z kapelą disco polo za 100k i c--j wie co jeszcze
rzekłam.
#gownowpis #zalesie #zwiazki
@wykopowynoob: dokładnie. coś jak w simsach aspiracje życiowe. jedni chcą gówniaki i dużą rodzinę, inni chcą być sławni a inni chcą mieć biznes.
W-----a mnie też to że ja na wszystko co mam z---------m jak wół, a takie parki na utrzymaniu rodziców
@PaulStanley: Ale że ty to masz? Pochwal się
P.S. Może wzięcie chłopa na wesele to dobry pomysł pod tym względem, że można z kimś pogadać i posmieszkowac a nie słuchać randomowej Marioli xD
@Paczcie_Cwiercz: no bo to głupie jest, chciałabym żeby moja rodzina nie miała takiego januszowego podejścia, wiem że nie cała Polska tak
@PaulStanley: Większość ludzi, których znam utrzymują się sami, mają plany na przyszłość i do nich dążą, ale planują również śluby i gówniaki. Brzmisz raczej
przeszkadza mi mentalność jakbym była różowym drugiego sortu bo nie mam niebieskiego, nieważne czy to jest kurde kulczyk czy menel spod sklepu.