Wpis z mikrobloga

był o tym w miarę smieszny wątek w serialu "Silicon Valley", ale na poważnie dla funu możesz się pobawić z jakimiś algorytmami klasyfikacji. Zawsze to coś innego niż zazwyczaj w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@grzmot_cebula: czy w grę wchodzą tylko te technologie, o których piszesz?
Ostatnio doszedłem do wniosku, że tworzę za dużo side projectów związanych z pracą i przydałaby się jakaś odskocznia. Nie mam strasznie dużo czasu, ale zdarza mi się pisać.

Tylko myślałem bardziej o unity (2d) lub o czymś w ruście. Ewentualnie mógłbym pouczyć się go lub może scali albo kotlina, ale to musiałby być naprawdę ciekawy projekt, żeby mi się
  • Odpowiedz
@sasik520: raczej te, które napisałem.

Pokrótce to raczej będę robił coś pod zmianę pracy bo w aktualnej trochę wsiąkłem za bardzo w starawego już angular.js i spoko by było ogarnąć sobie jakiś nowszy framework + jakiś CI (a może i CD).

iOS'a robię po godzinach i jest to mój backup ale chciałbym spróbować VIPER'a + może coś na Watcha zamiast trochę oklepanego już MVVM + RxSwifta
  • Odpowiedz
@grzmot_cebula: nadal szukasz, albo robisz? miałem ciekawy pomysł, ale ekipa mi się rozpadła, lub mogę kodzić czyiś pomysł. z tym, że backend here, pisanie czegoś we frontendzie wykracza poza moją strefę komfortu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz