Wpis z mikrobloga

Marek 26 Poznań

Zgłoszenie nr 476 z dnia 2019-03-10 22:30:42

Imię: Marek
Miejscowość: Poznań
Kim jestem?
Chyba w miarę normalny, nie umawiam się z 10 pannami na raz, nie imprezuję co tydzień, często po prostu wolę się zamknąć w czterech ścianach i mieć święty spokój, chociaż sporadyczne imprezki wchodzą w grę. Czasem lubię pośmieszkować, a czasem poleżeć, posłuchać muzyki i pomyśleć o życiu i sensie istnienia xD. Raczej spokojniejszy ze mnie człowiek. Nie przepadam za tłocznymi miejscami - szybko się męczę wśród tłumów. Podobno umiem dobrze słuchać, więc jak masz potrzebę się wygadać to zapraszam :P. Jestem dosyć pracowity i mega cierpliwy, pracuję aktualnie w IT (jak 90% mirków :P), studia skończyłem.

Wygląd
Wzrost 170cm - wiem, mogę napierdzielać fikołki, no ale co zrobić nie ja wybierałem xd. Wagi ok. 70 kg, staram się ćwiczyć fbw 3 razy w tygodniu, więc jakoś to wygląda, grubasem nie jestem :P. Włosy ciemny blond, krótkie. Styl ubierania to raczej na luzie - bluza, swetry, dżinsy, buty sportowe - zależy od sytuacji, ale w grę jak najbardziej wchodzą bardziej oficjalne ciuchy jak koszule, czy garniak :)

Zainteresowania
Z zainteresowań to trochę programuję, gram sobie trochę od jakiegoś czasu na gitarze, klawiszach, czasami na kompie albo konsoli xD (ostatnio coraz rzadziej przez brak czasu) sporo czytam książek (horrory, dramaty, kryminały, fantasy i wiele, wiele innych), ostatnio wkręciłem się w kilka seriali na netfliksie, kocham piłkę nożną, gotuję też trochę. Mam prawko i swoje auto, jeżeli to ważne xD. Lubię podróżować (klasyk :P) - nasze piękne góry, czy zagraniczne wakacje jak najbardziej w opcji :). Aha no i lubię patrzeć w niebo - trochę interesuje się astronomią i naukowymi bzdurami.. ale tylko trochę :P

Czego oczekuję?
Dobrze by było jakbyś była niższa ode mnie :P. A po za tym to ciepła, miła, spokojna, umiejąca porozmawiać - zdecydowanie bardziej szara myszka niż karyna. Kogoś z kim będę czuł się dobrze i swobodnie. Kogoś z kim będę mógł dotrzeć na kraniec świata, jak i eksplorować katalog netflixa w nudne zimowe wieczory xD. Bardzo sobie cenię szczerość i zaufanie. Szukam po prostu zwykłej, normalnej dziewczyny, która dla mnie będzie wyjątkowa, przy której będę miał poczucie, że zawsze w każdym momencie mogę się do niej zwrócić :).

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wieczór przy serialach, spontaniczny wyjazd na koniec Polski/świata lub wylegiwanie się w łóżku przez cały dzień :D.

A tak naprawdę to zapewne każdy dzień z ukochaną osobą jest jak dzień idealny, niezależnie co się robi

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub - cywilny lub kościelny - bez różnicy, jeżeli chcesz, to jak najbardziej.
P-------y - nie
N-------i - nie
A-----l - okazjonalnie

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonypoznan < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - Marek 26 Poznań

Zgłoszenie nr 476 z dnia 2019-03-10 22:30:42

Imię:...

źródło: comment_kKOENl5R93azCSH8utc2SabkyLTyZ4MG.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirekSzukaZony: Jak czytam te opisy to mam wrażenie, że można Was kupić na przecenie w MediaMarkt.
- 26 okrążeń wokół słońca,
- 50 cm obwodu w bicepsie,
- multum zainteresowań,
- 10 programów "wakacje",
- w zestawie z
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@MeumCerebrum: no ale tak działają raczej wszystkie te dzisiejsze portale randkowe. Wybierasz kogoś kto Ci pasuje pod względem opisu i wstępnie wiesz że z daną osobą znajdziesz wspólne tematy a dopiero potem się dzieje cala magia.
  • Odpowiedz