Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +82
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję

sebolson +4
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

nie wiem czy widzieliście ten onboard z dzisiaj, ale ja dopiero teraz zauważyłem jakim niesamowitym ścierwem jest tegoroczny samochód williamsa, tego nie da sie porównywać z innymi zespołami. pan kierowca nie dość, że omija wszystkie tarki aby przypadkiem trytytki nie puściły, do zakrętów dojeżdża na wysokich obrotach, bo taczka nie rozpędzi sie zeby przełożyć bieg wyżej, co przypomina do złudzenia mclarena z 2017 roku, szybkie zakręty z gazem wciśniętym do 3/4 podczas gry reszta stawki z--------a jak popadnie xD
ja sie łudziłem ostatnio, że może i coś z tego będzie, ale po obejrzeniu tego straciłem nadzieję na cokolwiek
#f1
Komentarz usunięty przez autora