Wpis z mikrobloga

@fan_comy mój ojciec jest typowym badassem,kawał chłopa,wychowany na pasie a mnie nie uderzył ani razu w życiu. Ojcowie ktorzy biją to słabi ludzie ktorzy nie radzą sobie ze swoimi dziećmi i uciekają się to najbardziej prymitywnej metody wychowania.
"NO ALE JAK MU P----------E TO BEDZIE WIEDZIAŁ ŻE TO BOLI I NIE ZROBI TEGO DRUGI RAZ BO BEDZIE WIEDZIAŁ ZE ZABOLI ZNOWU" brainlet.jpg
  • Odpowiedz
@fan_comy Louis CK podczas jednego ze swoich wystepow porównał rodziców bijących swoich dzieci do goryli- jak gorylowi coś się nie udaje,to p--------e kokosem o ziemie i na tym kończy sie rozwiazywanie problemów.
Dziecko to stworzenie,które ufa bezgranicznie swojemu rodzicowi i jest całkowicie bezbronne.
No ale dziecko waży 30kg wiec jest bardzo prostym celem a w dodatku jest na wyciagnięcie twojej prymitywnej ręki,ktora nie zrobila w życiu nic pożytecznego (ò
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 72
@perasperaadopelastra: Ludzie bijący dzieci to patola. Nie rozumiem tego, jak ktoś dorosły cię nie słucha lub denerwuje też bijesz go po dupie? Raczej nie. No ale dziecko można bo ci nie odda ani nie zgłosi na policję.
  • Odpowiedz
@michalgrande: same here. Rodzice n----------i mnie pasem i kablem od prodiża, zamykali na noc w nieogrzewanej piwnicy, wyrzucali boso na balkon na mróz, a jak było mi zimno to przywiązywali mnie do rozgrzanego pieca. I wyszedłem na ludzi! Jestem im wdzięczny za to. Źle mi się robi, jak widzę dzisiejszą młodzież, której ojciec nigdy nie zrzucił ze schodów, ani matka nigdy nie p---------a wałkiem do ciasta przez łeb. Co z
  • Odpowiedz
@Wanzey to już bardziej sprawa szacunku,ja osobiście nigdy nie podniósłbym ręki na ojca. Mógłbym zaryzykować stwierdzeniem,że paradoksalnie to rodzice,którzy biją swoje dzieci tracą u nich szacunek i właśnie w takim przypadku może nastąpić niespodziewana zmiana ról oprawca-ofiara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 8
@fan_comy: Daily p0lak z gównem zamiast mózgu i totalnym brakiem umiejętności wychowawczych. No jest nad czym się pochylić, pięknie się nam SOMSIAD przedstawił przed wykopem.
Serio, takich debili to sam bym n---------ł do nie przytomności, k---y j----e. Słabszemu to i mrówka w-----e, jak taki kozak to by się postawił na równego sobie albo silniejszego. No ale tłumacz debilom, że można i należy wychować dzieci inaczej, niż jebiąc je pasem, kablem
  • Odpowiedz
@Ceniusz: No ja straciłem swój w wieku 10 lat, a w wieku 15 jak już nabrałem siły i stary próbował znowu się wyżyć to okazało się, że jednak tak średnio mu poszło i dostał w cymbał, potem krzyczał cały czas o policji i takie tam, ale koniec końców oduczył się ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Rodzice n----------i mnie pasem i kablem od prodiża, zamykali na noc w nieogrzewanej piwnicy, wyrzucali boso na balkon na mróz, a jak było mi zimno to przywiązywali mnie do rozgrzanego pieca.

@TheFourthHorseman: Zazdroszczę. U mnie była taka bieda, że nawet nie wiedziałem jak prodiż wygląda, oprócz piwnicy nieogrzewana byla też część mieszkalna, a jedyny balkon jak widziałem to ten, za pomocą którego poruszała się babka, gdy już z głodu zaniemogła,
  • Odpowiedz
  • 2
Ojcowie ktorzy biją to słabi ludzie ktorzy nie radzą sobie ze swoimi dziećmi i uciekają się to najbardziej prymitywnej metody wychowania.

@Ceniusz: Kiedy cywilizowane metody nie działają, to trzeba zastosować te prymitywne, które zrozumie nawet zwierze. Pojęcie winy i kary jest konieczne dla normalnego funkcjonowania każdego człowieka i jeśli nie nauczy się tego w domu, to nauczkę da mu ktoś inny później w życiu, a wtedy to będzie znacznie bardziej
  • Odpowiedz