Wpis z mikrobloga

@Ravalent: Coś w tym jest, może nie całkiem zapominasz jak się gra no ale dwoisz się i troisz a wszystko leci obok a w obronie takie wylewy jak miałem wczoraj, wychodzę De Gea na krótki bo jedną po rożnym straciłem gość wrzuca w środek pola karnego a De Gea mija się z piłką i Cr7 ładuję mi z bani .

Też mnie irytuję ten tryb czasem jednak uważam że i tak
@Ravalent: @Fifi7: wg mnie to juz nawet LW jest lepsza, tam przynajmnien tydzien w tydzien wygrywam 2 z 3 meczy.

W poniedzialek natomiast, kiedy przechodze z LW do DR rozgrywa sie prawdziwy festiwal #!$%@?. Tydzien temu, w jeden dzien stracilem 2k punktow.
@Ravalent: wczoraj w 93 z 2 minut doliczonych zlatan #!$%@? mi na 3-2 z glowki po czym w 96 wyrownalem na 3-3 z taka latwoscia przeszedlem polowe przeciwnika ze to szok... przypominam w 96 min z 2 doliczonych... ja nie wiem o co tu chodzi
@krzychu231:Dzieją się czasem cuda ja spadłem tak z 4 ligi do 5 ze 3 razy a teraz jestem jeden mecz od 3 ligi. @Bosconovitch: Ja przed chwilą karnego dostałem w 95 i strzelilem na remis z 2 min doliczonych także trzeba się przyzwyczaić, następnym razem ty dostaniesz prezent i przeciwnik się #!$%@? a Ty się będziesz cieszyć. Ea robi z nas debili xd