Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +19
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

straszny_cham +436
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

Ostatnio zakupiłem sobie takiego oto Jaguarka XJ40 jak na obrazku, zatem mam jak zawsze kilka pytań do ludzi bardziej obeznanych w temacie oraz wszystkich innych którzy chcą się wypowiedzieć:
1) Felgi na których stoi Jaguś są z nowszego modelu, ponoć seryjne i ponoć sporo warte bo nie można ich praktycznie dostać. Czy ktoś rozpoznaje z którego to modelu owe felgi się wywodzą i czy faktycznie są coś warte?
2) Co sądzicie i czy uważacie że staromodne felgi szprychowe będą pasować wspomnianemu XJ'owi, czy warto rozważać kupno takich felg? O możliwość montażu nie pytam bo widziałem kilka egzemplarzy w necie z podobnymi felgami.
Oto zdjęcie przykładowych felg które by mnie interesowały
Ciekawostka: Jaguar kosztował 7k CBLN - strasznie się dziwiłem że za taką cenę można dostać samochód marzenie, o którym śniłem jak jeszcze roznosiłem listy i ledwo stać mnie było na rower :)
#samochody #tuning #felgiboners #carboners
źródło: comment_Pa5MKZgkAPEIA6wQpjwDAn4V6Jlt0lOQ.jpg
PobierzWiecie, sam żyłem przekonaniem że kupując takie auto trzeba się przygotować na spore koszty.
Ale spojrzałem na ceny w necie - używany silnik 900zł, auto w wersji angielskiej można ogarnąć za 3500zł - więc jakby się sypał konkret to kupuję takiego angola i sobie grzebię na kanale (a że mam drugie auto to czas mnie nie goni i mogę dłubać i dłubać).
Co do felg ja bym zostawił te które już masz.
Dodam grafikę poglądową, a nóż Cię przekonam :D
źródło: comment_C82w2SMtSEJ75XXOKPV6CUXzVPWfcidT.jpg
PobierzW autach nagimnnie coś przegnije, auta często są zaniedbane, części nowe o cenach z kosmosu
If you know what I mean ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_rVUZ8EmAKwNKYkhe94lP11qdjdBltoZr.jpg
Pobierz